Задвижващ вал ( Карета Полуоски)

Започната от piksi88, 05 Юни 2015 19:54:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

piksi88

Колеги както знаете имам Фокус Мк1 Tddi 90 Hp  наскоро започна едно цъкане като е на свободна около 50 км. След оглед се оказа лявото каре. Гумата му е здрава и греста си е вътро но има много голям луфт при въртене около оста си. Майстора ме посъветва да си купа 2 ра ръка и ми даде препоръки какво да гледам. Аз обаче искам да ги сменя с нови ще ви помоля за съдействие.
Нови от Ибей дали тези ще паснат на моята кола знам че има някъква разлика между лавя и дясна а тези са за десен волан дали ще паснат на моята. И дали да си ги поръчам :)

hotblooded

Koлега, каре от морга е игра на тото - може да е по разтропано от твоето...  купи си ново (oт 50 до 100 лв разстояние между лаещо и марково)

Pyrhel

За тдди карета отделно няма, само с полуоската се продават, зелки...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 05 Юни 2015 23:00:48
За тдди карета отделно няма, само с полуоската се продават, зелки...
Външни - има, вътрешни няма, колегата не е уточнил :) ! http://www.mister-auto.bg/bg/kare-komplekt-poluoska/ford-focus-daw-dbw-1-8-turbo-di-tddi-90kc_v9900_g5.html

Pyrhel

Това е нещо ново, преди нямаше. Дано наистина съществува артикула.

По повод полуоските от ибея, ще станат - моторите не са завъртяни, скоростните кутии са си от лявата страна.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

само че то се разбива комплект ква файда да смениш само чашката ..

piksi88

Имам луфт и от 2 те страни но само от едната щрака и затова реших да взема този комплект от ибей да мога да ги сменя на цяло. Благодаря за отзивите. Не съм имал впредвид да сменям само карета отделно направо искам всичко да сменя вътрешни,  външни заедно с  полуоските . Нещо като "плъг анд плей" :D

marti1996

не се продават вътрешни така ли ?

hotblooded

Цитат на: marti1996 в 06 Юни 2015 19:04:36
не се продават вътрешни така ли ?
В няколко сайта не намерих, до скоро нямаше и външни...