Фокус 1.6 2002г. Липсва мощност

Започната от nikki35, 17 Май 2015 22:04:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nikki35

Здравейте,
Имам следния проблем : Преди 2 дни отидох до село и колата се държеше добре, но на връщане на едно нагорнище колата изведнъж започна да губи мощност и изгасна. Запалих отново, и същия проблем. Едвам се изкачих общо взето. Колата е газ/бензин ,и при двете положения едно и също прави. Когато я запаля и стои на свободна от ауспуха се чува сякаш газовете излизат на интервали(като пукане).
Ако някой е имал подобен случай или има идея от какво може да е , да сподели  :-[

Milcho

Аз залагам на неработещ цилиндър. Бобина примерно...
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

nikki35

Днес я закарах на диагностика и се оказа наистина ,че е бобина. Добро предположение :) Надявам се вече да не създава проблеми.  ^-^

ihovahi

Добре, че сте отстранили проблема. От тук нататък - само безаварийни километри с хубавият Фокус. Ако имаш желание, покажи колата в Дневника ни.  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

фокус - мокус

Че Фокус е хубав автомобил е факт .
Аз пурво станах фен на Фокус , а след това на Форд като цяло . За четири години съм имал 3бр. и накарах и брат ми да си купи Фокус .
От някъде съм чувал , че Фокус е първият автомобил при коѝто е проектиран първо интериорът , а след това всичко останало.

marti1996

Цитат на: фокус - мокус в 22 Май 2015 22:43:46
Че Фокус е хубав автомобил е факт .
Аз пурво станах фен на Фокус , а след това на Форд като цяло . За четири години съм имал 3бр. и накарах и брат ми да си купи Фокус .
От някъде съм чувал , че Фокус е първият автомобил при коѝто е проектиран първо интериорът , а след това всичко останало.
няма логика в това което си чул, как се проектира интериор без ЕКСтериор.

hienata76

Хубаво ,че сте локализирали проблема ,защото утре може да се случи и при мен . Каква бобина сложи стара или нова и какъв модел е?