Ford Focus MK2 1.6 Ti-VCT Titanium !

Започната от mi7aka922, 08 Септември 2018 23:39:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mi7aka922

Здравейте колеги! От 3 месеца имам Форд Фокус МК2 1.6 Тi-VCT Titanium изпълнение, англичанче е, от Англия си го взех понеже бях там за няколко месеца! Доволен съм много от колата за сега, обслужена както трябва със сервизни документи и т.н. единствено смених маслото и масления филтър преди да си тръгна от Англия за България сложих и Castrol Edge 5w30 както и дават по каталог и съм минал около 4000км. с новото масло и не е пипнала грам! На реални 72,300 мили я взех, сега е на 75,700 мили, което в километри е 121,000 хил. закръглено! Има дребни външни забележки като драскотинки, но нищо фрапиращо, вътре е запазена доста, двигателя и студен и топъл не се чува като работи! За сега и се радвам много, дано и за напред да е така!  (clap) (thup) (happy)

Ето и снимчици на колата:

Ilian Petrov

Наистина е много запазена. Само да те радва! :)

jo_jo

не може ли да се обърне волана ?

mi7aka922

Може колега, но предпочитам така да си я карам по удобно ми е, не изпреварвам често и не ми прави проблеми десния волан! :)

Mondeicho

Може естествено, но си е разправия, табла,,конзоли, кабели, рейки и т.н Заслужава си ако колата е скъпа, но тук малко се обезмисля процедура поне според мен. Иначе колата изглежда много добре. Честито и много безаварийно шофиране с нея!
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

Добре дошъл и да не създава ядове!
На мен ми е интересна ситуацията с регистрацията - с БГ книжка ли си и колко време имаш право да я караш така, задължителната застраховка къде ще се плаща?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mi7aka922

С БГ книжка съм колега, може да се кара с тези номера 6 месеца тук в България, иншурънса на колата си ми върви всеки месец, има МОТ до юни 2019, така че за сега само винетка съм и купил и си я карам така, но не мисля да я карам още доста така а след някой ден ще си я регистрирам с БГ номера!

Pyrhel

Жалко, така си цар пред камерите :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Той ще й се нарадва докато е удобно за фотосесии и после ще сложи нашите табели  (rofl)

mi7aka922

Напатил съм се доста от камери и радари за 8-те години, които имам книжка, вече съм си научил урока! :)

mi7aka922

Колеги одеве забелязах че отдолу под жабката свети някаква крушка, която не е от крушките които светят докато някоя от вратите е отворена и свети постоянно, а преди не светеше нищо докато си карам вечер, преди малко я забелязах! Ето тая е крушката, беше завряна зад пластмасата отдолу навътре, едвам я извадих за да я махна да не свети, че така ще хаби акумулатора, но ми направи впечатление че е с лостче, което като го натиснеш спира да свети, но неразбирам какво ще има там че да се натиска за да спира да свети?  ??? ??? ???

Ozzie

Я слез и виж, сега докато е тъмно, имаш ли осветление в жабката?  (tooth)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

mi7aka922

Нямам, но и преди нямах и се чудех защо нямам! Ако е тая крушка да се захващам да си я сложа на мястото тогава!  :D :D (rofl)

Mondeicho

Това трябва да ти е осветлението на жабката и да свети при включени фарове при отварянето й

exclusiveremix

Деба това осветление не е мръднало.Същото е и при мен.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

ivchotr

Това стана малко като в онзи виц, дето една блондинка обяснявала на приятелката си, че е открила къде се крие токът. Угасила тя всички лампи в къщата и с тържествен жест отворила вратата на хладилника (rofl) (rofl) (rofl)