Фокус МК1 Сединител

Започната от denko, 13 Август 2015 22:44:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

denko

Здравейте колеги, отскоро съм собственик на това возило, в неделя тръгнах за Балчик от Пазарджик-437км по километраж,стигнах нормално паркирах пред хотела,ок.в сряда инфодамата на хотела ме помоли да преместя колата на съседно парко-място,че ще идва зареждане на консумативи с камионче-ок.Да ама-не запалих и не ще да включи задна???Напомпих4-5пъти съединителя не ще?Па първа не ще?, изгасих мотора, включих задна на изгасено запалих и потегли леко на натиснат съединител.Като загася двигателя включва първа и задна .после в движение ги улучвам до 5-та ,но на кръстовище трудно включва 1ва,Как така стана без никакви симптоми?Обадих се на един приятел работи в сервиз в Пазарджик-каза не са притеснявай толкова, докарай я до нас, да я видим, я някоя помпа на съединителя е отказала или умора на материала на притискателя?Утре тръгвам за Пазарджик,но до къде ще стигна? Ще пиша от телефона.Пък ако някой колега има съвет, как да ...стигна до сервиза, ако се наложи, да пише.Почерпката е гарантирана.

Pyrhel

Така стават, изведнъж. Вероятно обаче щом върви при включена предавка е някоя от помпите. При мен с Мондео 3 една сутрин към 3 часа намалих на светофар и там останах, нямаше помен от феродо на диска, а преди това дори не приплъзваше.

Виж дали имаш сп. течност в казанчето - някъде от средата на съда е разклонението за горната помпа на съединителя.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

denko

Здравейте колеги,оказа се съвсем дребен проблем,вчера се прибрах и веднага при един приятел,погледна течноста-ок? раздвижи педала на ръка, оказа се омекнала пружина на педала,+новата гумена стелка дето сложих доста твърда и единия и край опира в педала и въпрепятства връщането. Изрязах стелката и съдинителя работи нормално,но кой да се сети,че една гума може да създаде толкова главоболие.