коя марка дискове?

Започната от opex, 10 Април 2015 00:56:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

Тия цени ги извадих за задни на фокус мк1. Но да предположим, че няма значение за каква кола са и да предположим, че всички марки са на една цена.
Коя е по-добрата? Кои са тотално зле?

ABE   31
LPR   36
SBS   36
Woking   37
SWAG   37
REMSA   38
Ferodo   38
BOSCH   44
Febi   46
Brembo   48
BOSCH   48
ATE   50
Zimmerman   54
DELPHI   76
PAGID   79
JURID   111
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

За мене АТЕ и Zimmerman. Pagid са нискобюджетна марка в УК. Делфи винаги са правили гадни дискове и накладки, а JURID - WTF?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

baibradar

Брембо в никакъв случай. Само ментета продават тука.

Bis70

Ако купуваш от Български търговци, ATE или Zimmermann. Прочети референциите на различните производители. Успех.

Bis70

За АТЕ виж KANEX. Имат магазин в София - да не се набутваш за куриер.

dimkaraganchev

TRW също са доста добри.

Alexi

с дисковете е на късмет .. много ментета има .. оригинални Цимерман или Брембо са доста скъпи навън та цени от по 60-80 лв говорят за менте а те са по толкова поне тука

opex

Мерси много на всички :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

pAbLo

Цитат на: dimkaraganchev в 11 Април 2015 01:21:39
TRW също са доста добри.
+1
Мойте са такива и с нови накладки направо хвърля котвата яко ^-^
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

radikn

Още един глас за Ate , Zimmermann

Mondeicho

Аз досега съм слагал няколко пъти на Брембо и не съм имал проблеми с тях като кривене. Износват се за около 60-70 000 км. и си ги сменявам. Не знам дали има значение, но ги взимам от човек с препоръка.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Alexi

ако диска изкара 60к км или е менте ,или накладките са менте ,или не си вдигаш крака от спирачката :)

Mondeicho

Понеже напоследък взимам от тези с каналчетата, те се изтриват и затова ги сменявам. Иначе си става като обикновен плътен диск и може да кара още поне толкова :))
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

hotblooded

Цитат на: Alexi в 27 Април 2015 23:34:20
ако диска изкара 60к км или е менте ,или накладките са менте ,или не си вдигаш крака от спирачката :)
Точно, при мен оригиналните предни изкараха почти 115 к км. 
По темата - вече 18к км съм с дискове + накладки "ferodo" - няма разлика спрямо ОЕМ-а