Гуми DAYTON

Започната от rado464, 17 Февруари 2015 15:40:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rado464

Здравейте колеги искам да ми кажете имате ли наблюдение върху тази марка летни гуми. Цената спрямо другите марки сравнително ниска. И по конкретно за този модел : http://www.gumitebg.com/dayton/letni-gumi-d320 ::) ::) ::)

Milcho

Лично не съм карал с такива, но от това, което съм виждал и пипал по други коли бих казал, че са прилични. Не очаквай кой знае какво де...

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dayton/D320.htm
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

chokolino771

Аз лично съм с такива,не съм голям състезател но едно лято карах с тях (сега са свалени) и нямам проблеми,мога да кажа че е нормална гума.Обаче като гледам цените тука в сайта който търсиш са баси и цените,аз ги взех по 160лв.,не знам къде е това не се загледах ама са скъпички

rado464

chokolino771

Тука е супер,предполагам защото е  зимно време,направо са без пари като сметнеш че 14 цола са 75 - 80 лева.

rado464

Да прав си но не е ли малко притеснително да не са галоши

Alexi

то за това летни гуми се купуват зимата и обратно :)

rado464

Добре колеги на фокуса е с 205/50/16 ако мина на 205/55/16 ще има ли проблем? :-[

pAbLo

Обул съм на жена ми на колата с D110.
За парите си е чук гумата,но се кара на малка и лека кола.
При 15-16 цола незнам как би се държала.
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

chokolino771

Не мисля че ще имаш проблем Радо и не са и галоши поне според мен.С тази цена убиха коня коняяяяяяя  (rofl) вземай не му мисли все пак е нова гума не е като втората употреба и е с гаранция.

Chr81

За летни са ОК, прилични гуми. За зимни малко пластмасови падат и може би има и по-добър избор за парите им. Но има и много по лоши от тях, разбира се. Разни незнайни китайки са къде, къде по-зле.

rado464

DAYTON d320 или SPORTIVA Super Z+   

baibradar

Спортивата в никакъв случай. Ще ти се наложи да караш с антифони. Ще изхвърлям две с приличен грайфер, но не мога да ги трая вече. Минеш ли 60 км.ч все едно си се качил на реактивен самолет. Първоначално мислех, че имам проблем с колата. Сложих зимните гуми за проба и о чудо каква тишина настана. Лятото в голямата жега на новата част на магистрала тракия като мина през боята на осевата линия гумите се подхлъзват леко. Спирал съм да гледам дали няма спукана.