Проблем с мигачи и аварийни светлини.

Започната от SICKandPROUD, 12 Януари 2013 14:37:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SICKandPROUD

Привет колеги, днес като запалих колата и стигнах до първия завой усетих странен проблем,като пусна мигач, индикаторите на таблото на загасят и го няма "цъкането" което по принцип се чува, като върна лоста обратно гаснат.След това пуснах аварийните светлини, същата работа, индикаторите по таблото светят постоянно без да премигват, като загасих колата и е запалих отново нищо не се промени, но като светнах фаровете се оправиха, дали може да дава на късо някъде или проблем с релето може би ?
Ще съм много благодарен ако можете да ми помогнете ...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Като отключи колата мигачите мигаха ли? А фаровете с мигачите има общо само със задните светлини т.к. отпред са на отделна букса а одзад са на обща. Аз залагам на влага около стоповете.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Като каза задните светлини, верно като повали наблюдавам малко влага има отзад, ще се пазанимая тези дни като не вали да видя мога ли да ги пооплътня ...
Дано от там да идва проблема.
Благодаря Ванка.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Backstage

Изравям темата  :D Значи ако може някой да каже как се сменя копчето за аварийните.Мигачите ми работят (алармата ги светва) но явно копчето си замина...

К.Методиев

Я кажи какъв е проблема, че авариинитр се сменяват заедно с лоста за мигачите и лоста къси дълги, иначе се сваля само кората от горе на волана има една шипка и цялата ръчка излиза, виж си релето по скоро за мигачите то също е на волана. Относно мигачите и алармата тя е вързана директно на линията на мигачите и има собствено реле или релета според модела.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Backstage

Не светят аварийните брат...един по един светят (като завивам) но като натисна копчето за аварийните нищо не се променя,не светят,релето не цъка...нищо...иначе ляв и десен мигач си свети...заедно - не

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.