Смятане диаметъра на смесител за газ?

Започната от lazarkk, 18 Юли 2014 17:11:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lazarkk

Някой имали идея по която да се определи според диаметъра на дросела колко трябва да бъде този на смеситела? Преди години някъде бях срещал формула за смятането му, но в момента така и немога да я открия. Въпроса е както винаги отвора да бъде максилано голям, но все пак в ниските обороти да има достатъчно вакуум за да работи добре двигатела.

lordextra

А ти погледна при важните теми или не, хайде се виж темата, "Алманах на младия газаджия" , че ....
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.

К.Методиев

Той е за ги имам иначе смесители за обикновенна уредба 2 броя.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

lordextra

Цитат на: К.Методиев в 07 Януари 2015 18:48:13
Той е за ги имам иначе смесители за обикновенна уредба 2 броя.

----------------
Оф , значи , темата която си описал  е номер -2  / има 2 теми , и за ГИ е тема номер-2 , сега чети тема номер 1 /, още в началото се описва как се смета дифузьора. Аре малко мисъл да текне де, то па вси на готово - ептем мързел.
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.

К.Методиев

Малко нападателно тръгваш, не съм чел явно едната тема само за ги.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.