Автоматични кутии при Маверик

Започната от Иво, 16 Април 2016 01:27:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иво

Здравейте колеги по марка. До сега карах друга джипка, но с ручна кутия, но ме удариха странично и не си заслужава да ремонтирам защото е позагнила. Засега съм се спрял на Маверик след 2003та година и ми се кара автоматик, но по обявите виждам 3 варианта. На едните скоростите се сменят отгоре от волана като на по-старите американски джипове, а другите са долу между седалките. Долния лост също забелязвам, че има различни, при едните видях, че има ОВЪРДРАЙВ бутон. Какво ще ме посъветвате, на кой вариант да се спра и защо? Какви са разликите? Благодаря предварително и ще съм много много благодарен ако някой знае и ми помогне. Поздрави от Хасково! 8)

Иван Вълков

Колега в форума няма колеги с Маверик за да ти дадат впечатления от първо лице. Съвета ми е да поразпиташ в офроуд форума, кудето ще получиш и повече инфо. До колкото съм чувал но не претендирам за 100% истина мисля че Маверика си е чисто Терано.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

momo76

Първите маверици са Терано. Тези за които пита са си Мазда Трибют с фордовски мотори.

Sent from my Правец 82

Иво

Да за вторите гледам. Те са като Mazda Tribute. Жалко, че никой не се е сблъсквал с този въпрос за разликите в автоматиците.