Нови GPS карти

Започната от ganador, 11 Октомври 2013 22:22:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ganador

Има нови Бг карти за Garmin и iGO. Който иска да се обнови. Ако някой има проблем с Гармин-торента, да пише, имам го свален.

ihovahi

Тези карти са за второто тримесечие... има ги от доста време... Имаш ли информация, кога ще пуснат за третото тримесечие?! Говоря за IGO.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

мне няма ги от доста време ,като тръгвах за море последната за Igo беше Q1 според покетбългария

К.Методиев

Зарежи ги покет нигерия последната карта е NQ_2013.Q2_130718 Дата на изданието: 18.07.2013г.

Комплекта непълен.
Съдържание по папки и файлове (fbl, fda, fpa, fsp, ftr, hnr в папка map, poi и truck_poi в папка poi, ph в папка phoneme) Липсват 3D обекти. В комплекта липсва Турция, а извън комплекта е добавен Казахстан в папка Other:

http://gaffertree.data.bg/p/files/

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Alexi

това беше преди 2 месеца ,после е излязла явно ..

ganador

По принцип, информациятя в картите е от 18 юли, ама докато стане на карти и ги пуснат...

didony

vasko_ah

Колеги аз в колата съм с Macrom M-DVD5551R и модул за навигация Macrom M-NV1000  По принцип с тези джаджи си взех колата ... и от тогава не съм си подновявал картите...  я споделете как става точно... в момента съм с iGO имали вариант за смяна с Гармин????

К.Методиев

Щом си с igo предполагам навито е с win mobile 5 или 6 има гармин за него, но реално garmin работи добре до win mobile 5, а и иго има доста повече опции, освен ако твърдо не държиш да ползваш оффроад картите де.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

vasko_ah

Мммм колега не мисля че съм уин мобиле... а просто някакъв обикновен софт за такива плеъри с нави... после ще направя клип да се види горе долу за какво става дума .. А иначе не държа на Гармин просто преди на телефона я имах и бях доволен :)

hotblooded

Някой да помогне с карта за Италия за IGO My Way (Android) ?

opex

Взех си една навигацийка TS 8500 PND с iGO8 е изглежда, но е само с италианска карта на оригиналната SD карта. Вързах я с Naviextras и си ъпдейтна всичко, но нищо ново. Някой може ли да обясни как се качват нови карти на други държави? Явно с копи-пейст в папката директно на .fbl файла не става. Свалих тоя пакет https://kickass.to/igo-navteq-europe-maps-2014-q1-t9476584.html и пробвах с карти от него.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

точно така става ,после от менюто си избираш държавата там ти се появяват други държави

moni74

Има ли карта за IGO 9.6 на Източна Европа? Защото предпочитам да сложа една карта, отколкото отделни на България, Турция, Гърция и Румъния.
И още нещо, сложих FullHD версията за таблет, но бутоните от долната страна остават скрити наполовина. Дали да сменя версията с нормална за таблет? Дисплея на моя таблет е 7" IPS, 16M colors, Size 800 x 1280 pixels. Не е FullHD, затова ли така става?

----------------------------

hotblooded

Цитат на: moni74 в 12 Септември 2014 11:07:10
Има ли карта за IGO 9.6 на Източна Европа? Защото предпочитам да сложа една карта, отколкото отделни на България, Турция, Гърция и Румъния.
И още нещо, сложих FullHD версията за таблет, но бутоните от долната страна остават скрити наполовина. Дали да сменя версията с нормална за таблет? Дисплея на моя таблет е 7" IPS, 16M colors, Size 800 x 1280 pixels. Не е FullHD, затова ли така става?
Toчно заради пикселите е.  Пробвай Navigon Europe- не му дреме за пикселите...

baibradar

Намери си сборка за твоята резолюция и ще стане.

chokolino771

Колега как става номера изтеглих си трите файла за IGO 8 поставих ги на мястото на моите , първо не ги замести ами старите и нови се наредиха едни под други пуснах и не стана нищо.На другия ден изтрих старите файлове и оставих само новите и сега ми излизат само поляни ??? нямам пътища.Трябва ли да преименувам новите файлове с имената на старите или нещо друго трябва сега ,може би не е трябвало да изтривам и старите ама  (rofl)