Малки дразнещи болежки при Форд Мондео комби 1,8 бензин - 1996 Мк1 или Мк2

Започната от daniel kasperrski, 19 Август 2024 21:22:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

daniel kasperrski

Имам форда от 2007 и нямам никакви оплаквания досега. Редовна смяна на филтри, ремаци и ролки. Редовна добавка при смяната на маслото и всички филтри дори и горивния. на 3-4 г смяна на маслото на скоростната кутия всичко както е в библията. Имах малък проблем с гумената топка за задна и я намерих единствено в представителството на Форд и то от Англия. В момента ме мъчи, че скоростомера работи правилно, но километража не. Питам разни майстори и на никой не му се занимава с това. Явно нашите майсторчета смятат, че това е дреболия. Те се занимават с къде къде по–сложни и възвишени ремонти като смяна на маншони, биалетки, щангички и "Търси си някой друг". Километража явно е механичен та дано намеря някой майстор да се заеме с въпроса нужно е за Г тех. Преглед. Другата ми болежка е че при някой по силна дупка жапката се отваря. След проучване открих че се държи на някаква пласмасова планка и едната в единия край се е счупила и от там е отваряннето на жапката. Извън градско разхода е 6,5 а градско зимата 8 до 9. Имах предложения, но за сега не се продава. Все още слуша и съм доволен. Някой да има съвет за тези болежки