Резба на шпилките на гумите.

Започната от lazarkk, 25 Май 2012 14:41:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lazarkk

Някой можели да ми каже какъв се води размера на резбата да си взема метчици и флашки да си мина шпилките и гайките, че всички едвам се въртят. Накрая някаде няма да мога да си сваля гумите...

Иван Вълков

Цитат на: lazarkk в 25 Май 2012 14:41:05
Някой можели да ми каже какъв се води размера на резбата да си взема метчици и флашки да си мина шпилките и гайките, че всички едвам се въртят. Накрая някаде няма да мога да си сваля гумите...

Ако имаш приятел стругар, може да го попиташ за устройство преличащо на луфтомер, само че на мястото на еталонните пластинки има пластини с различни резби.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

momo76

pantata

Някой може ли да даде каталожен номер на шпилка или да каже от къде да си купя нова. Едната ми замина, ходих в http://euroboltbg.com/ и от там казаха - мото пфохе.

mirohristov

Finis 1473166
Болт М12х1.5
Цена 4.90 лв./бр.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

momo76

От някоя морга, избива се лесно и ги дават за 1-2 лв. Аз такива съм си вземал няколко пъти.
Между другото имам една излишна, ама не е от Мондео - пак е фордовска ама е малко по дълга от тези за Мондео.

mirohristov

Още малко инфо.
Finis 1473166
дължина: 46мм
външна резба: M12 x 1.5мм
дължина на резбата: 26мм
качество/клас: 10,9
дакрометизиран
дължина: 42мм
място на монтаж: предна ос
място на монтаж: задна ос
глава на болт (щифт) Ø: 19мм
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.