Сиера 2.0i Gia 88 година

Започната от Виктор Велев, 04 Януари 2012 17:51:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Виктор Велев

Здравейте дойде ред и аз да представя моята хубавица която имам от 1 месец.Купих я за да дрифтя с нея и веднага започнах с подобренията!
От мерак като я купих не съм я снимал и за това нямам снимки но ще пусна снимки след моите малки подобрения.
Като за начало заварих диференциала и я свалих отзад като срязах пружините и добавих малки пружини от някаква машина благодарение на Владо нямам снимки но на toreto_sz са по същият начин,получи се доста добре с изключението на изтървалите задни амортисиори след това дойте ред и отпред смених амортисиорите с почти нови отново благодарение на Владо и сложих задни пружини от Сиера,преди това малко ги посрязах получи се доста добре.После си сложих газова уредба защото нямаше и закупих един RS сполер за багажника.Зимата дойде и сега денят е къс апък е и студено затова съм спрял за малко проекта си но сега мисля да я поосвежа малко на външен вид.
Ето малко снимки
Тук една снимка с другия ми форд преди да я сваля отпред!

Pyrhel

Беше забавно как я зе същия ден когато дойдохме до Ст. Загора и същия ден почна да й взимаш душата (clap)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Виктор Велев

Хах ами то в крайна сметка за това е купена.Пък и мондеото също е видяло много зор през изминалите 3 години  (thup)

Виктор Велев

Ето едно клипче как тренираме на снега :–)

Untitled