Съвместимост капачка на резервоара за Форд фокус?

Започната от hondacbr, 17 Май 2014 21:53:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hondacbr

Колеги, капачката на резервоара(пластмасовата) на Форд Фокус 2008г. дизел еднаква ли е със старите фокуси от 2004та нагоре. Питам понеже ми липсва капачката на резервоара, а в МотоФое ми поискаха безумната цена от 78лв!!!

Pyrhel

За коя капачка говориш - вратичката или баш капачката, която е на гърловината?
Фейслифта ли е? Най-лесно ще е с VIN-а на колата да го погледна в микроката.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hondacbr

Фокуса е фейслифта. Трябва ми баш капачката не вратичката. VIN-a т.е. рамата?

Pyrhel

Фейслифтовите модели има ли вариант, които да са С КАПАЧКА? Струва ми се, че и твоята трябва да е от новите, които са само с вратичката и са с CAPLESS зареждачката, т.е. фабрично без капачка. Така ли изглежда гърловината ти:

hondacbr

Да така изглежда, но защо не се заключва вратичката. Фабрично няма "езиче" което да заключва!

Pyrhel

Преди времв във форума стана въпрос, че при Мондео 4 заключването е допълнителна екстра :D

hondacbr

Изключително съм доволен от автомобила, но така и не мога да разбера политиката на форд за някои елементарни на пръв поглед неща! Благодаря все пак!

G_o_c_e_v

Пробвал ли си при заключено положение дали се отваря капачето? Защото и на Макса не се вижда езиче за заключване, но като заключа, капачето не се отваря.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hondacbr

Да пробвал съм, но Уви си се отваря. И още по странно е, че Мотофое имат капачка на 70лв а колата би трябвало да излиза фабрично без, понеже е с тази система NO CAP FUEL SISTEM. А и тяхната капачка е без ключ а проста тапа, и се чудя тогава за какво ми е да я купувам.