ПОМОЩ за ABS

Започната от vasko_ah, 24 Април 2014 19:31:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasko_ah

Колеги днес смених задна лагер главина и всичко точно но когато я изпробвах и натиснах спирачките и сработи 2 пъти ABS-a и светна лампата на таблото и сега си продължава да свети... датчика на ABS  е в самата главина и за да я сменя се наложи да разкача буксата.... знаете ли какво се случи? Защо даде тази грешка???

moni74

Имам резервен датчик за предно колело. Ако са еднакви със задните, мога да ти го дам за проба.

----------------------------

vasko_ah

Е на задните главини и вграден в главината... само буксата се вкарва...

К.Методиев

Провери буксата да няма лошо контакт и я напръскаи с контактен спрей.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

vasko_ah

От буксата беше... не беше щракнала хубаво и е излезнала ... сега е нормално  (rofl) БЛАГОДАРЯ ЗА СВЕТКАВИЧНАТА ПОМОЩ!!!!  ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ Пак трябва да черпя :)

ihovahi

Ей супер един проблем по-малко. Добре, че само това е бил проблема.

п.с. Адаш, миналото лято ти гледах колата паркирана цяла седмица даже и на центъра на Ахтопол беше влезнал с колата ама нали съм срамежлив не ти се обадих  (shy)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

vasko_ah

Ааааа така ли бе  ;D Ами аз съм от Ахтопол и там където си я видял аз там живея..  другия път се обади!!! Даже ако искаш още преди да дойдеш към Ахтопол пиши да се разберем за да не те е срам  ;D BTW и аз съм срамежлив :D

ihovahi

Живи и здрави лятото ще ти драсна да се видим. Ние и без това в Ахтопол се топкаме  :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

vasko_ah

А така :) Ще пием по бира! :)