Новото ми автобусче - Galaxy 2008

Започната от MarS, 25 Април 2017 23:16:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MarS

Никога не съм бил запален фен на конкретна марка , но попаднах след лутане из "мобилето" на това чудо и се  "хвърлих" смело .  ;D  В семейството ми преди доста години имаше една Сиера 1.6 бензин , която купихме 7 годишна и ни служи вярно още 7 . Останахме много доволни ! Сменили сме общо взето доста автомобили , но форда и последният ми автомобил (едно незабравимо за мен като емоции и ергенски спомени CLK ) се задържаха най-много . Относно даденият автомобил : Повече от приятно съм изненадан ! За 5 месеца и 9 хиляди километра - абсолютно никакви проблеми освен обичайното обслужване и преди седмица един изгорял ксенон (който ме изненада малко неприятно с цена в мото-пфое и сложност за монтаж ) Технически не съм особено грамотен , но все пак смятах , че мога да сменя "една" крушка а то ... :'(  Габаритите плашат хората , но се кара и паркира лесно въпреки , че липсва парктроника като екстра . До 100 km/h си набира прилично . На магистрала (Хемус) 170-190 макс . Зависи от баира  но, на Витиня с газ до "ламарина" 170 . Вярно , че беше с 5 човека 2 деца и багаж 8) Разход на гориво: винаги гори точно колкото му сипеш   (rofl) За мен това е един отличен семеен автомобил , който бих заменил само с новият модел ! За кеф ,отделно бих си взел нещо двуврато да си се возя само аз  :D

didony

Да ти е честита новата придобивка! Лека и безаварийна!

Mondeicho

Честито и много безаварийно шофиране с автомобила! Изглежда доста приятно, голямо и с този покрив е много впечатляващо.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

MarS

ceslav

MarS

След  изминати 19 Хил. Км : Абсолютно НИКАКВИ проблеми !?!  8) Разход на масло=0  ??? Май съм ударил джакпота  ;D

Pyrhel

Отлично, дано и занапред е така (beer)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Толкова км не си го сменил или като цяло не ти харчи?

MarS

Цитат на: Mondeicho в 06 Октомври 2017 22:37:44
Толкова км не си го сменил или като цяло не ти харчи?
Не гори масло . След като смених старото ,изминах 19 Хил. и чакам да станат 20 .Казаха ми , че се сменя на 20 Хил. Км .

Цитат на: Pyrhel в 06 Октомври 2017 17:35:43
Отлично, дано и занапред е така (beer)
Дай Боже и мерси (beer)

Septerra

Сърце нямате да сменяте масло на 20К км...

Mondeicho

И на мен ми се струва, че са много тези км. Като знам и маслото колко ни е качествено ???

MarS

Цитат на: Septerra в 17 Октомври 2017 21:54:43
Сърце нямате да сменяте масло на 20К км...
.   Ами  незнам  ... Така го дават в МотоПфое . Една година или 20 Хил. Км .Отделно ,  както казах , не ми го гори .  :o :o :o

jovani68

Ако го караш така, скоро ще почне да гори :D

Alexi

много е 20к за нашите масла и горива .. те го дават ,ама за бели държави без сяра в нафтата

Mondeicho

Смени си го на 15 хил. макс. ако повечето ти е извънградско и колата ще ти служи вярно повече време... ???

kaloqn

Честито за Галаксито!

Имам Форд Кънект - маслото му е сменяно винаги на 25К. Вече 400.000 км. Двигателят е още жив и не гори масло...
На Галаксито също го сменям на 20К. Да чукна на дърво и той е добре  на 250.000 :)

Alexi

ей кога беше нова машинка галаксито .. къде обикаляш толкова :)