Мнения за Pagid и Eicher

Започната от thunder_go, 24 Ноември 2013 21:02:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

thunder_go

За да не пускам нова тема, ще пиша тук.
Предстои ми смяна на дисковете (вероятно и накладки) но не видях серизен коментар относно Pagid, освен този на supertorr, а в eurocarparts за момента предлагат само на Pagid и Eicher -
А цената им е доста добра сега - 25 паунда. Отделно това "Fitted Quantity 2" броя дискове ли трябва да дойде? Два диска за 25 паунда не е ли малко ниска цена? За накладките също съм се ориентирал на Pagid като на тях пък пише Fitted Quantity 1?

Че волана яко почна да вибрира вече на по-големи наклони и не се трае ... Задните има ли смисъл да ги сменям?
newbie

Bobi

25 паунда струва единият диск. Това "fitted quantity", ако не се лъжа, показва колко броя ти трябват от даден артикул. За Pagid има много коментари, най-вече из английските форуми. Мнозинството е доволно от тях, има и такива, които се оплакват, че се изкривяват бързо, но това зависи от много фактори.. Според мен са хубави дисковe и когато дойде време да сменям моите може би ще си взема такива.

Задните дискове трябва да ги видиш в какво състояние са. Ако са много зле или в близко бъдеще ще се наложи да ги сменяш, по-добре ги смени заедно.