Уплътняване на резба на скоростен лост

Започната от Bobi, 24 Октомври 2013 18:30:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Типично по фордовски, новата топка, която взех е с малко различна резба, по-точно обратна, заради което хваща, когато топката е на обратно.  :)) Когато я завъртя, за да застане както трябва, резбата превърта и в момента топката не е стегната добре и по-умерено завъртане на топката, същата се мести. Пробвах с тефлонова лента, навих около 3 метра  (rofl), но не става. Дайте идея с какво да я уплътня. Мисля, че най-добрият вариант е с tread lock лепило. Вие какво мислите?

topgancho

По-добре със силикон ,за да я развиеш при нужда.
Веселин Георгиев

Bobi

Идеята на тези tread lock лепила не е ли точно да се развиват при нужда?
Нещо не ми се иска да пльоскам силикон там.

hotblooded

Напълни с нещо отвора на топката - така че да затяга когато е в правилно положение. за начало може да пробваш дори с хартия. Звучи циганско, но не се вижда....

vvas

-

Alexi

Локтайт са професионални и доста скъпички ,на тоя специално оранжевия му викаме "лепилото" :)) има един бял на локтайт който е по подходящ ,лесно се развива ако се наложи .. може да пробваш и със течен силикон ,по евтин е

Bobi

Този Локтайт не можах да го намеря никъде. Има разни произволни tread lock лепила за по 6-10 лв (Carplan, Bison). Ще свършат ли работа?

Bobi

Залепих я с универсално моментно лепило на Локтайт, което намерих в шкафа. Мисля, че се получи добре.