Ремонт на cosworth-ското крило

Започната от THX, 23 Октомври 2013 16:11:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

THX

Здравейте, сдобих се с въпросното крило, но със счупено краче. Дайте съвети как точно да го закрепя. Сдобил съм се със полиестерна смола, ония зеления кит с фибрите и съм се уговорил вече за боядисване. Ако пък някой колега от Варна реши да удари едно рамо, ще пием по някоя бира, ще обсъдим света на фордовете и те така... :)

Bobi

С бързосъхнещ монтажен силикон няма ли да стане?

THX

Силикона няма да даде нужната твърдост на връзката и боята около връзката ще се напука. Имам идея за полюританов силикон, видии за дърво и обвиване с онея плетените фибри и смола, но със смола никога до сега не съм работил и би било добре някой с опит поне да ме наблюдава какво правя. :)

cosworth team ruse

най-добре според мен ще стане със хубава смола и тези стъклените нишки,там трябва да е здраво.аз на сиерата имам едно коси крило и то е било със счупен крак и точно със смола и нишки са го изградили наново .с тези силикони нищо няма да стане
FORD SIERRA POWER

THX

Е силикона го сложих само на контактната площ. След това го прихванах с 2 видии, отгоре със нишките и полиестерна смола. И за финал полиестерен кит за дооформяне на сгъвките. Днес го закарах да го боядисват и в понеделник ще е готов. :)