Така не се прави - Fifth Gear блъсна Ford Focus със 190 км/час

Започната от hitrata_lisi4ka, 24 Октомври 2011 12:08:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Вероятно следващият път ще се замислите преди да натиснете газта до ламарината.
В днешно време повечето нови автомобили показват отлични резултати при краш-тестовете, които се извършват със скорост от едва 64 км/час (Euro NCAP).

Какво ли обаче ще се случи при удар със 190 км/час - максималната скорост на повечето коли на пазара? Отговорът е във видеото на англичаните от Fifth Gear, които блъскат в бетонен блок предишно поколение на Ford Focus.

Изгледайте видеото (след третата минута) и вероятно следващият път ще се замислите преди да натиснете газта до ламарината...

Източник
Искам нещо русо, може и метла!

Vas

Вчера мислих и аз да пускам тема, но клипчето е много брутално и се отказах...

Alexi

то вече го има в темата за малките колици както и във видео за деня .. според мен е поучително ..

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Alexi

аз съм виждал няколко .. при единия човека умря доста преди да дойде линейката ,като дойдоха просто го завиха през глава .. беше се смачкал като парцалена кукла ,колата - опел кадет ( говорим за около 2003г) се беше скъсала напречно на две след удар в дърво с няква подобна скорост и предницата беше отлетяла на около 200-300 метра напред а остатъка беше осукан около дървото .. тия неща държат влага с години и ме карат да се въздържам от глупости .. имаше и подобен удар с мондео на петолъчката .. такава корава кола с 8 еърбега ама .. МЛ насреща .. лош късмет .. шофьора го вадиха 3-4 часа от купето ..