Мондео МК2 моето бижу!

Започната от Виктор Велев, 14 Ноември 2011 00:17:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

asen4ik

имам един въпрос към теб, може ли да ми кажеш колко е междуболтовото пространство на твойто мондео?

BIGFORDFAN

Браво колега,страхотно е! П.С. това ли са ти оборотите на ПХ,не са ли ниски? Моите са около 950.
Колега Иван Вълков,на мен ми се виждат по-скоро 800 об.,затова питам... Поздрави!  (fri)

Иван Вълков

Колега и при мен оборотите са около 850/60

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Виктор Велев

това сами оборотите при загрял мотор при студен са около 950  ;)

Виктор Велев

Цитат на: asen4ik в 08 Февруари 2012 01:14:00
имам един въпрос към теб, може ли да ми кажеш колко е междуболтовото пространство на твойто мондео?
4по108 колега ^-^

asen4ik

(beer) Мерси! А случайно да ми предложиш някой сайт за джанти  ;D

ffmk1l

Абе вие що не си пишете лични съобщения? :o
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Виктор Велев

Вчера ми текна хидравличната рейка,някой може ли да ми каже добър маистор който работи на сносни цени и дава гаранция :o

форд мк2

Цитат на: Mondeo_Power в 04 Юли 2012 07:40:42
Вчера ми текна хидравличната рейка,някой може ли да ми каже добър маистор който работи на сносни цени и дава гаранция :o
Много ти е хубава колата и много въпроси имам към тунинга, който си и правил. За рейката - май в Бургас ще ти е най- близо, но на тия имам доверие  - http://www.fransizkup.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=83&lang=bg

Виктор Велев

Рейката си я свалих и я закарах в Раднево там един човек за който имах много препоръки ми я направи доста изгодно с 6 месеца гаранция,а въпроси може да задаваш колкото искаш ще се постарая да отговоря на всичко което те интересува!

Светльо

Браво колега, много добре седи на пътя с спортното окачване и 16-ските, а как е с друсането сигорно не е малко? Иначе поздравления много голяма ралзика от както си я купил и крайния резултат.... много безаварийни километри ти пожелавам. И ще се радвам да я видя тази машинка на националната среща  ;) (fri)

Виктор Велев

Мерси колега друсането е в границите на поносимото а за националната среща може би няма да съм с нея а със сиерата за да покарам на пистата  ^-^ но нищо не се знае

BIGFORDFAN

Колега, какво става с ''печката'', твоята тема ми беше най-интересна, ама нещо замря...

Виктор Велев

Карам си я всеки ден за сега съм много доволен имах малък проблем с една мембрана на нафтовата помпа и ми гореше повече но вече е отстранен!
Сложих и вчера ново масло 5w40 пълна синтетика и гледам как ще се държи  8)
Приготвил съм и нови джанти но чакам да се затопли и ще ви я покажа  ;D

sierrata

принципно не харесвам тоя модел на мондео но тази печица много ме радва има много добра визия и линия, да се слушате дълго време и дано го видим на събора  8)
Only cosworth is my God

Виктор Велев

Обмислям го като вариант да я дам на приятелката да го кара до събора защото аз ще съм със Сиерата!Може и да го направя за да я видите защото гледам има доста членове на клуба с такива Мондеота и не само с такива  които проявяват интерес  ^-^

Светльо

Дам, и аз исках много да я видя, още на миналия събор дано на този си с двете  ^-^

BIGFORDFAN

Супер, радвам се че се движи добре, а още от сега си запазвам едно кръгче с нея на събора ако дойдеш и с двете.
П.С. с това масло мисля че ще й е по-добре, на теб как ти се струва?

Виктор Велев

Наблюденията ми са малки стана малко по тиха тепърва ще я следя да не го гори  ^-^ Колкото до събора кръгчето е задължително  :D

michael_cool

От доста време ти прескачам темата за Мондеото ( другата ти тема ми е по присърце  ;D ) , но накрая я прегледах ... много добра стойка има колата , след подобренията във визията е станала перфектна  8)
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!

Виктор Велев

Много ти благодаря за милите думи ако всичко е както трябва на събора ще може да се види на живо :)

Светльо

Защо не пуснеш някоя друга по скорошна снимчица, на мондеото гледам има интерес, и аз бих искал да я видя  ^-^

BIGFORDFAN

Да бе, сега гледам че няма снимка със ''зимните'' джанти, а те са много яки!

Виктор Велев

От доста време не съм пускал нищо за Монди ще започна с  новата СТ решетка и новите джанти благодарение на Марто и Светльо

К.Методиев

Лягат му перфектно джантите. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Виктор Велев

Пуска се за продажба поради финансови проблеми  :-[

Ако някой има интерес да пише на лично да му обясня състоянието и да му кажа цена за форума!

Виктор Велев

Продадено !!!

Със здраве да си го кара новият собственик и много безаварийни километри....

П.П. Казал съм му за форума ако реши ще се регистрира....  ^-^