Светлина за задна

Започната от piksi88, 25 Януари 2015 20:20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

piksi88

Не ми работи светлината за задната скорост от както я купих е така като проверих нямаше бушон. Веднага сложих и той изгаря моментално. Позволих си да сложа по голям и след подаването на контакт се вдигна такава пушилка от таблото че помислих че се запали. Някой има ли идеи какво може да е станало?

georgi1975

като начало провери отзад буксата която влиза в фара за задна.оголени кабели и т.н

piksi88

Буксата съм я проверявал много пъти положението е следното. До колкото знам има датчик който е на скоростната кутия ако проблема е в фасонката отзад трябва да пуши като съм на контакт и на задна скорост когато и датчика е включил. В момента в който сложа бушон няма значение на коя скорост и след подаването на контакт става дискотека. Аз си мисля някой кабел който да опира по купето и дава на късо.

peterpetroff

Пробвай със смяна на датчик задна скорост (струва 18-25 лева), ако не стане с него ходи при кабелджия. Ако отидеш в МП ще те накарат да сменяш нещата на снопове (защото така им се водят частите в програмата) и ще платиш нереална сума за нещоси.