Болт на MTX 75

Започната от К.Методиев, 04 Август 2013 13:04:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Имах теч на масло от към скоростната кутия и днес го установих от къде е, изпаднал ми е болта на държача на задна, а другия болт се беше отвил също, добре че го хванах навреме преди да стане таратор вътре, та сега въпроса е колко мм е болта и каква му е резбата, бих отвил другия болт да го видя, но ме притеснява да не изпадне държача.

За този болт става въпрос:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/68873993/Razni/2013-08-04%2012.39.35.jpg

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

viksata

Защо не отвиеш един болт от корпуса на кутията към ДВГ, не пробваш да го завиеш, ако става го затегни докато може и после отвий другия болт и виж какъв трябва да е!

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

К.Методиев

Викса навих друг болт да го задържи и свалих този който беше, болта е 25мм стандартна резба, навих нов като го намазах със силикон преди това, дано няма повече проблеми, а да и долях 1,2л масло толкова беше загубеното.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

viksata

Цитат на: DidiBao в 05 Август 2013 17:59:25
Викса навих друг болт да го задържи и свалих този който беше, болта е 25мм стандартна резба, навих нов като го намазах със силикон преди това, дано няма повече проблеми, а да и долях 1,2л масло толкова беше загубеното.

Супер 'начи си на пътя  (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

К.Методиев

Аз си бях на пътя и без болта към 1000км :D