Права тръба!!

Започната от smogthebear, 04 Септември 2013 20:57:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

smogthebear

Здравейте,всички!
Обръщам се към вас със следния въпрос:
Мога ли да мина тхенически преглед в София ако имам права тръба вместо задно гърне? ::)
Единственият ми мерак беше колата да бръмчи, обаче  с оригиналното ми гърне нито вади звук нито нищо,и като бонус по наще Карловски пътища се пълнеше със какво ли не(даже и пясък).... за това днес му сложих вместо задно гърне една права тръба.
Ефект има вади звук-все едно е по-мощен от ферари,даже и разхода ми спадна....
Та на въпроса: Ако бях в Карлово няма проблем да мина преглед(знаете как е,малак град-се наши хора 8))
Обаче след две седмици заминавам за София да живия там докато съм студент, и ще трябва да минавам преглед там....
Ще ми направят ли проблем на прегледа или няма? Да знам дали пак да си сложа гърнето,пък каквото става да става...
Пишете,моля!!
Поздрави,Любо.
Вложи си душата в една стара кола,направи я в своя стил,и тя става по-безценна от който и да е нов автомобил!

Bobi

На повечето места не съм видял да обръщат внимание на тръбите или гърнетата.

opex

Не можеш ли сега да си минеш преглед там предварително и да ти е мирна главата?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

Може да си минеш прегледа предварително в Карлово, следващия ще е 1 година след като си минал сегашния....  Само ако в София случиш на "неразположени" катаджии може да имаш проблеми. Навремето бях с издухано предно гърне на Таунуса и ме пратиха да минавам преглед в КАТ