Вариантите ми за съединител при турбо Пинто

Започната от Pyrhel, 11 Август 2013 23:31:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Какви са вариантите за готов съединител за пинто турбо? Има ли начин да се престърже маховика за по-големия съединител от Cosworth-а по някакъв начин или да се насади коси маховик БЕЗ коси колянов вал? Като цяло ми се иска да е готов съединител, а не да търся парчета от няколко вида, за да ми го прави някой, това е единственото, което ме ми харесва. Другото, с което не мога да се разбера е цената. Има готови от Англия, ама 450 паунда за съединител... Мне. :)
Всякакви предложения са добре дошли и няма значение дали ще е органичен или керамика.
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

vladi tanev

според мен най добрия ти вариант е да си направиш керамика а за съединител ползвай твоя стандартния на пинтото ако сложиш на коси той е 240мм и съм сигурен че ще ти изтърве аз съм в момента със 240мм от транзит и ми поизтърва на моменти при старт а ти със около 300 коня които търсиш абсурд да ти държи затова керамика.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Pyrhel

Мисълта ми беше, че не искам да правя "made in мазето", а да ползвам готова коси керамика. На двувалкена с колко дупки е маховика, оригиналния ли ползва?
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.