Кои са екстрите, без които не можете в една кола?

Започната от Bobi, 31 Май 2013 23:16:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Нека в тази тема да говорим за екстрите в колите, без които не можем.

Аз не съм маниак на тема екстри, но познавам хора, които живеят за тях. За мен е достатъчно един автомобил да има хидравлика, ел. стъкла и климатик.

hotblooded

Ами най сигурния начин да разбереш какво ти лиспва е.... да се качиш на някоя Жига или Москве за месец и ще видиш какво ти липсва :)
Иначе - ел. стъкла отпред и климатик като си има... И странични огледала, че съм карал и коли без такива ;)

Pyrhel

Дето вика Иво - страничните огледала, добрите спирачки, ABS и якия мотор, с всичко друго мога да се примиря.
(race)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

moni74

Карал съм коли без хидравлика, без климатик, без ел.стъкла - всичко това си е необходимост обаче :) Освен това, нужно ми е ускорение, обем за багаж, хубаво аудио - друго не се сещам в момента.

----------------------------

amplified

Аз без радио го карам някак... и не е толкова зле.
В града и клима не ми трябва особено много, въпреки че в момента имам. :D
Обаче извън града без темпомат ... разглезена история. По-криво ми е без темпомат, отколкото без климатик и радио.

Alexi

мотора ! мотора няма ли силица ми убива всякакво удоволствие от шофиране ако ще и да е фрашкана с екстри .. инак всяка екстра си има предназначение и е полезна

whaaazp

Климатик и радио. Нито ел. стъкла ми трябват, нито нищо (странични огледала рядко ползвам   ;D )

pantata

Темпомат и парктроник, вече свиквам и без тях, но някак не е същото...