Кондофрей драг чалъндж 2013!

Започната от kenykirilov, 13 Май 2013 19:20:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kenykirilov

Колеги, както знаете драг рейсинга в България официално е спорт :) Втория кръг от сезон 2013 по драг рейсинг ще се проведе в село Кондофрей, близо до град Радомир (Пернишко) . Въпроса ми е : Ще има ли организация от нашия клуб да се съберем и да отидем на състезанията в събота и неделя. Ще има ли представители на  Форд Клуб? Ако има организация, нека всички разберем кога, къде и как :) Аз съм от Радомир и ще съдействам с каквото мога за евентуално всеобщо  разтоварване от седмицата на едно слънчево място изпълнено с бързи коли, храна и питиета -  sofia west airport!
8)
...не може един човек да знае и може всичко, но винаги може да опита!

К.Методиев

Не знам за вас аз съм там в неделя.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Alexi

kenykirilov

Колега  DidiBao  ти като зрител или състезател ще си ?

К.Методиев

Аз съм зрител имам двама приятели дето ще карат.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

mmarto

Сега се регистрирах и с удоволствие бих дошъл да се запозная с някои от форума.

kenykirilov

Колеги, тъй като ако идвате от софия ще минете през ПЕРНИК и през РАДОМИР, ви предлагам ако има желаещи да направим една среща около 10 часа на ПЕНИ МАРКЕТ на входа на РАДОМИР ( пада се в ляво след като подминете ЛУКОЙЛ ) Имаме уговорка от 9.45  до 10:15 да се чакаме там тези, които ще ходиме и да отидем заедно. Ако сте навити- пишете. Ще се радвам да помагам с каквото мога :)

К.Методиев

Аз утре ще ходя но съм през Е79, че ми е по близко, а и не ми търсете колата, че май няма да съм с нея, досега подготвяхме една бегачка, че гръмна сервото и голяма мъка беше.

Pyrhel

ще се видим направо на пистат
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

kenykirilov

Pyrhel не видях мондеото нещо... аз уж паркирах фокусника като да се вижда, но не знам дали някой го е забелязал. ИСКАХ ДА ПОДНЕСА ПОЗДРАВИ НА КОЛЕГАТА С ФИЕСТАТА ! Добро представяне.. отсрами ни форума  :P

К.Методиев

Аз пък се огледах за фокуса ти, но нещо не го видях къде си спрял, друг път като има такива масовки не е зле да се оставя по един телефон за закъснелите, иначе аз Пърхела го видя беше с Борко и Бая срещу мен през цялото време от другата страна на пистата.

amplified

Ние го решихме предната вечер и пропуснахме да съобщим тук :)
Бяхме с моята кофа, но беше паркирана чак в края на дългата права, която е успоредна на пистата.

Pyrhel

Да си призная, изобщо не съм те видял (omg)
Иначе не бях с мойта, Борко газираше по пътя :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

К.Методиев

С Борко се видяхме даже му махнахме, и той махаше ма дали ни позна не се знае.

amplified

Цитат на: DidiBao в 20 Май 2013 19:20:27
С Борко се видяхме даже му махнахме, и той махаше ма дали ни позна не се знае.
А, на случайни не махам  :D :D

kenykirilov

Ние се посъбрахме 2-3 коли на Пени маркет... очаквахме повече колеги от форума да отидем заедно

viksata

Цитат на: mmarto в 15 Май 2013 23:38:06
Сега се регистрирах и с удоволствие бих дошъл да се запозная с някои от форума.

Добре дошъл, в Перник нямаме официално време за среща, но пием по лимонада от време на време  (fri)

Обади се ,ще се радвам да се запознаем (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

mmarto

благодаря за посрещането определите ли среща с удоволствие ще гледам да дойда да се видим.