Добавка за масло Polytron MTC

Започната от hr_yosifov, 12 Април 2013 11:20:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hr_yosifov

Здравейте колеги. Мисля да ползвам добавка политрон за двигателя и скоростите Добавка за масло Polytron MTC Някой ползвал ли е такава?

hotblooded

С каква цел ще я ползваш? Повечето от написаното е живи шменти-капели.

Pyrhel

Единствения от форума, който е писал, че използва продукти на Политрон е Редника и смена масло на всеки 50 000 км: тук (sd)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

преди време съм опитвал от така широко рекламираната тогава добавка на Dura Lube .. файда не забелязах ,50 лв на вятъра !

hr_yosifov

Аз карам с Castrol и смятам да я сложа към маслото, но първо искам да проуча за какво става въпрос. Попаднах на този клип Polytron Motor Oil Test накрая казват че ако се добави към което и да е масло става с качеството на тяхното.

Alexi

този клип е рекламен ,режисиран е и не означава нищо конкретно .. за качествата на маслото се правят други тестове не такива аматьорски неща .. аз и в темата на Редника писах .. какви са тия уникални добавки чиито формули са измислени от бутикова фирмичка като Политрон ,а остават тайна за гиганти като Шел ,Кастрол ,Мобил които влагат десетки милиони в развойна дейност ... ако се разровиш в интернет ще намериш тестове на маслото Политрон в независима лаборатория като ново и след определен пробег и се вижда ,че не е нещо повече от останалите масла дори е по зле от някои

hotblooded

Цитат на: hr_yosifov в 12 Април 2013 17:43:27
   накрая казват че ако се добави към което и да е масло става с качеството на тяхното.
A казват ли какво е качеството на тяхното? В техниката чудеса няма - едно нещо за да го има трябва от някъде да дойде.... примерно - бензин с ОЧ 71, и дирника си да съдереш, каквото и да сипеш, повече от 80 октана (MON) няма да стане - та какви качества, какви 5 лв.... тея уникални добавки, магитни наколенници "катализатори" на горивото (дето подреждали правилно молекулите) - бих ги ползвал единствено да ги напъхам в задника на тоя дето ги  рекламира като "чудо неземно"

dimkaraganchev

Брей, и тук си се регистрирал току-що и пак на реклама го избиваш.
Както казах, бас държа, че си магазинер в тази бургаска фирма и като такъв поне ни разясни на нас, простосмъртните, с какво това масло е по-хубаво от другите.  :))

Радко

Освен всички плюсове в клипа мисля, че най-голямия е следния: може маслото Политрон да е по-скъпо, но в крайна сметка слагаме 70% от маслото и останалото вода  ??? което си е голям бонус и както се вижда в клипа пак няма да има разлика.  :D
А сега по същество - не съм пробвал маслото, но на дали е реален резултата от клипа. Това цилиндърче дето се използва няма повърхност за контактуване и ако при този тест реално това масло прави този резултат ... на дали щяха да съществуват другите компании производители на масла. В двигателя триене метал в метал реално не би трябвало да има, а луфтовете се обират точно от маслото, така че ако вискозитета и flow-rate-а на тестваните масла са едни и същи, то на дали ще има съществена разлика при реален тест с двигател :)
.....макар, че всеки дълбоко в себе си поне малко се надява да има такова масло като показаното в клипа .......

supertorr

Стига с тези глупости. Ако може да сипваме "нещо", ама да не го сменяме изобщо, а и да е евтино...

kaloqn

Аз като малък и в Дядо Мраз вярвах...
Но съм бил заблуден, било е Дядо Коледа :)