Добре заредена железария в София

Започната от Pyrhel, 07 Април 2013 11:14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

От няколко дена търся и не мога да намеря бронзови четки за бромашина. Трябва ми една малка (да кажем 30мм диаметър) дискова и една камбановидна, за да си изчегъртам добре главата и клапаните на сиерата... Някой може ли да се намеси и да предложи някъде магазин, където мога да ги намеря, защото ми писна да обикалям. Обиколих големите - Практикер и Бриколаж, както и доста от по-известните от малките магазини - имат, но само стоманени. Трябва ми МЕКА метална четка, с която да сваля нагара и ръждата от клапаните и леглата им.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

topgancho

Пробвай във "Валерий груп" на локалното на" Ботевградско шосе" зад бензиностанцията на ЕКО Петролиум след тунела.Не мисля ,че работят днес обаче.
Веселин Георгиев

tropper

"Ташев Галвинг" на Бистришко шосе.

Имат от всякакъв вид винкели, ламарини, мрежи - и железни и алуминиеви, през електро материали, крепежни елементи, инструменти, бои и т.н.
Цените са доста прилични.

П.С. Имат и онлайн каталог.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

В Ташев Галванинг нямат. Тия четки ми трябват за клапаните, а днеска измислих друг вариант и няма да търся, майната им. С месингови четки чистя всичко друго освен леглата, а леглата ги минавам със ситна водна шкурка. Ще пусна по-късно една тема за почистване на клапани в раздела за двигателите :)

Pyrhel

Ще повдигна пак темата. Виждали ли сте някъде борфрези на добра цена? Не ми трябват особено качествени, малко ще стържа с тях, ама за едното стъргане да дам за 3 фрезички 120 кинта... :))