Случка в ШЕЛ

Започната от supertorr, 16 Ноември 2011 19:43:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

supertorr

Решавам да заредя в Шел / Х.Димитър/, което ми се случва най-много 1-2 годишно. Спирам, взимам " Пистолета", поставям го в отвора , обръщам поглед към дисплея и ООО ЧУДО- 0,01литра за о,о4 лв. В същото време идва служител да ми "помогне" питам го учудване защо така, а той " това е останало в пистолета" !? Вадя го изтръсквам го в ръка нищо, онзи ме гледа с "тъпа" физиономия. Ядосан сипвам 2литра за 4,96лв. Поставям пистолета поглеждам толкова е. Вадя от пепелника жълтите стотинки по 5, 2,1 и отивам да плащам,  на касата ми казват 5лв!!! " Не за 4,96лв", а онзи ОК но е 4,98лв. АЗ(angry) връщам се до колонка и наистина пише 4,98, като  аз последно съм видял друго (angry) (hammer) :-[ :-X :'( и какво да правя плащам , но в в жълти стотинки
Повече никога там!!!

Alexi

за съжаление техниката не позволява отсичане до стотинка .. набиването на някакви стотинки в пистолета може да се нарече нормално и не е технически проблем .. съгласи се ,че ако зареждаш за 100 лв примерно тия 4 стотинки няма да са съществен процент .. виж от 5 лв да - 1 % са ,което не е малко ..