Фокуса дърпа на една страна?

Започната от ValkataFF, 24 Април 2012 21:17:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ValkataFF

От 1 ден сам вече с летните гуми(макар и по-късно) и не знам дали си въобразявам но колата носи на една страна (на ляво ,ако има значение ) .Мнения......

Pyrhel

Гумите еднакви ли са - първо по размер, после по марка и модел. Може да е от лагер, може да й трябва реглаж... На моя кола от лагер колата дърпаше наистина доста на една страна.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ValkataFF

Със гумите с който съм вече 3 година ще карам ,преди не се е случвало след смяна да ме влече на една страна.Еднакъв размер са ,както и марка .Най- напред  ще мина на реглаж и после ще мислим .Но ако не мога да мина реглаж в  близките дни колко километри мога да изкарам така ,че ме чака пътуване към Плевен и обратно.Лек ден .

alishanov

Според мен колега ако имаш технически проблем с колата по-добре не тръгвай с нея да пътуваш за да не се наложи пътуването ти да се превърне в търсене на сервиз!!!Отиди някъде да ти балансират предният мост,едва ли ще има опашка пред сервизите за регулиране на преден мост!?!?!Аз така бих постъпил. (thup)

ValkataFF

Определено преди пътуването ще мина през сервиз  (thup).Приятни почивни дни колеги.