Съвет за амортисьори

Започната от pantata, 11 Април 2013 20:36:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pantata

Здравейте, колеги! Трябва спешно да сменям предни амортисьори, че десния се е разхлопал, но нямам идея към какво да се насоча. Дайте съвет или направо някой линк (от България, че нямам време да чакам) и да се мятам.

hotblooded

whaaazp

Преди месец сложих предни KYB - KAYABA, цената им беше с 20тина лв, по-ниска от Sachs, но нещо на sachs от БГ им нямам доверие.

Alexander

И аз съм с Kayaba, вече на цялата кола и съм супер доволен! Линк не мога да дам, защото си ги купувах тук от Пазарджик! :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

pantata

Цитат на: whaaazp в 11 Април 2013 20:52:05
Преди месец сложих предни KYB - KAYABA, цената им беше с 20тина лв, по-ниска от Sachs, но нещо на sachs от БГ им нямам доверие.

За тях исках да питам, защото преди време съм взимал и нямам лоши пвечатления. Честно казано возеха доста меко, но бяха маслени...
Тия от линковете по-горе бяха всички газови, усеща ли се разлика сравнено с маслени? По-принцип, не специално за KAYABA?

Alexi

Закс в ибей са по 30-40 паунда

petermitkov

ВАГена съм го карал с Каяба отзад скапаха се за около 40000км и сложих Монро после. Сега те са на около 40000 км и на последния шок тестер излезна че вече са в жълтата зона.
Отпред  съм с двойно действащ газов Закс на около 350000км и на теста излизат като нови.
sapienti sat

Pyrhel

Пепи, кое Монро сложи? Питам, че съм в момента пред дилема за Сиерата отзад :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

petermitkov

Не си спомням модела ама беше около 90лв някъде - не съм доволен от тях въобще возията стана много твърда всяка дупка се усещаша а и без това сеата вози като каруца в същото време колата не се усети да е по-стабилна.

Каяба беше 40лв и такъв модел нямаше на сайта на производителя....

За мене истината е само и единствено Закс.
sapienti sat

Bobi

Трябваше миналата седмица да си вземете от кар партса, когато имаше големите намаления.

Pyrhel

Боби, знаеш, че всичко в ибей над 4.99 GBP ми се вижда безумно скъпо (rofl)

whaaazp

Sachs само ако сме сигурни че е оригинален... Монро на Sierra-та задните заминаха ТОТАЛНО за около 30 000 км.

Със KAYABA-та Фокуса стана осезаемо по-твърд, но и по-стабилен. До момента беше с оригиналните на 210 000 км, на 165 000 км теста показа около 60%.

Pyrhel

Пак да питам, кое Монро? :)

Каябата е на смешна цена за Сиера в момента в иБей - 15 паунда за амортисьор :)

Маслена или газова Каяба сложи на Фокуса?

whaaazp

Газови -  KYB Excel-G

На Сиерата Монро-то не мога да кажа кое точно, но признаха гаранцията и ги смениха. След това пак почнаха да издъхват, за късмет ми донесоха Sachs от Германия, с него съм минал около 30 000 км и нямам абсолютно никакви забележки.

Pyrhel

75 лева за 2 задни газови Каяби... Хмм... От 1 седмица се чудя :D
цък

whaaazp

Цената е повече от добра, хич не бих се чудил за всекидневна употреба. Но за твоите цели не мога да кажа...

valeri1972

"Маслена или газова Каяба"
За целите на Анатоли - газови, за старото ми дупе - маслени (beer) (beer) (beer)

varby

Ескорта е с газови Sachs вече 22г.Е няма умиране това животно.

pantata

Ами аз в крайна сметка си избрах Boge turbo, сега ако кажете и кой сервиз, дето няма да си оставят ръцете, работи в събота ще е супер  ^-^