Смяна на радиото на Фиеста Мк5

Започната от mirofiestata, 10 Февруари 2013 15:17:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mirofiestata

Здравейте колеги от два дена вече съм собственик на Фиеста  (happy) 1.4tdci може ли някой да ми каже как мога да махна оригиналното cd и да сложа друго ще съм ви много благодарен.   

ffmk1l

Здравей и добре дошъл. Като за начало си харесай CD , в повечето магазини предлагат и услугата "монтаж". Останалото празно място ще запълниш с бленда. Поздрави.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

mirofiestata

Аз имам ми незнам как ще стане тази работа като остава място между отделните компоненти на cd-to? то нали е като три отделни ленти с пласмаса между тях и не мога да разбера как ще стане.

Alexander

Дай, малко повече информация, коя година е Фиеста-та?
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

mirofiestata

Извинявам се колата е 2003 та

Alexander

Общо взето ти трябват тези неща - Клик! Трябва да си избереш радио, да си вземеш блендата за да не остане дупка и два преходника - 1 за радиото и един за антената!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

mirofiestata

А нещо ще трябва ли да се реже по таблото или не питам заради тези пласмасата която е между отделните части на cd-то?

Pyrhel

Или режеш тия пръчки в средата или си взимаш такова, ама за ляв волан, което струва около 150 лева:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mirofiestata