Форд Фокус 1.8 TDCI - въпрос за показанията на километража

Започната от Даниел Маринов, 05 Февруари 2013 12:32:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Даниел Маринов

Здравейте,

Малко съм озадачен от показанията си на километража. Ето историята: колата е закупена от Проауто преди 5 години. В сервизната книга пишеше, че колата е на 145 хиляди километра. Ето една снимка на таблото и забележете показанията:  10433

В момента показанията му са 129 353 хиляди км.

Някаква идея, защо може да има такива разминавания ? :)

Alexi

Даниел Маринов

Имаш предвид, че са се опитали да коригират данните на километража в Проауто ?

Marlboro

Или те са пипали или е попълнена грешно сервизната книжка... :-\
Хммм ПроАвто все пак коли продават, не биха върнали километража, търговците не са такива хора.  :))
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexi

не е задължително км .. някакви действия с таблото - оправяне на лоши спойки и т.н .. а може и епрома в който се помнят да е дефектирал .. а може и да са се мъчили да ги връщат

Даниел Маринов

По-скоро са пипали, защото е много съмнително да е на 10 000 на 4 години. Все пак в Италия е била кола под наем, което в повечето случай предполага дълги пробези за кратки периоди. Явно в Проауто са се правили на майстори, макар че изглеждаха сравнително сериозен търговец. Дори ми се обадиха след 1 месец да ме питат дали съм доволен.

Marlboro

Явно са ти замазали очите. Впечатленията ми от тях са коренно различни, сигурен съм че не е било ремонт. Освен ако с връщане на километража, колата не се подмладява.  ::)

Даниел Маринов

Ами аз тогава като забележка имах само това, че колата беше с четири различни гуми (включително и размера). Явно заслужават черна точка.

Marlboro

Стига бе... Даже на Горубляне не съм виждал кола, с  различни по размер гуми...  :)) Само резервната.

Даниел Маринов