Съвет за МК1 и дали има смисъл от оправяне.

Започната от P.Kostadinov, 27 Януари 2013 22:58:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

P.Kostadinov

Благодаря на всички отзовали се !!
Всичко е налично,остана само заден десен втори П-образен носач.
Преобърнах много морги,ангажирах страшно много хора и за сега няма нищо.
И дефакто без проклетия носач съм за никъде...
От МП ми казаха,че можело с поръчка от Германия,което не се знаело колко струва,че доставки че глупости..
Надявам се на някой ако успее да открие въпросният носач - ще съм изключително благодарен !
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

К.Методиев

Търси и мк2 на части, седан или хечбек са същите, имаше обяви по нета.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

BIGFORDFAN

http://avtochasti.cars.bg/u939776
От тази морга сме пазарували доста, ако искаш му звънни и да ти го пусне по куриер.

P.Kostadinov

Мерси,току що говорих и с един колега от Варна,каза че има мк1 хечбек на части и по задницата има всичко.
Въпроса е ,че нищо не му говори "2ри десен заден П-образен носач" и утре ще ходя да наснимам колата,или някоя схема в интернет търся в момента да му покажа за какво иде реч.
И да се обърна към DidiBao - сигурен ли си ,че хеч и седан окачването е същото отзад при мк1 и мк2 ?

К.Методиев

Значи задната дето е плоска само е еднаква за всички и по парт номер и всичко, предната дето е закачена за нея биалетката има разлика тя е в закрепването на биалетката, но за мк 1 от 94 до 96 и мк2 от 96 до средата на 98 са еднакви, после сменят биалетката, иначе мк1 седан и хечбек са с абсолютно едно и също окачване, това гарантирам.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

P.Kostadinov

Първо едно ОГРОМНО благодаря на BIGFORDFEN !!!!!
Винаги е помагал и благодарение на него намерих части.

Всичко друго е сменено(преден носач,заден носач,стабилизираща и напречна греда,надлъжна щанга)
Току що поръчах шенкел+вторият носач(П-образният профил) от София за едни 60лв Хохо  8)
Ето и две снимки на вторият носач и шенкела - малко да се посмеете на баничката  :D

P.Kostadinov

За съжаление опасенията ми се оказаха правилни.
Утре поръчвам амортисьор,оправям джантите и стъпвам на асфалта.
Започвам сериозно да се замислям за колата.
Две брони,ръждата по веждите и ще заминавам за нова боя .. но това още е пред обмисляне.

BIGFORDFAN

Миналата седмица ми попадна едно мк2 GHIA комби, 1998 година, соф. номера, без ръжди, 2.0 Зетек... за около 1000 лв., със забележки за около 150 кинта, но не бяха фрапиращи... Ти си прецени отново!

Pyrhel

Според мен боята и оправянето на ръждите е излишно, карай докато се разпадне и вече тогава следващата :)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

P.Kostadinov

Така и ще направя колега!
Монди стъпа на асфалт и откакто съм го взел вече смених едни гуми.
Голям кеф е на нов съединител хахаха
Едната джанта съм оставил да се заварява,а до тогава ще карам с резервната.