Предно vs Задно предаване

Започната от mapmot, 29 Ноември 2012 09:14:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Предно или Задно?

Предно!
6 (15%)
Задно!
14 (35%)
4x4 (AWD)!
17 (42.5%)
Я коньо моем само отпреде да го турим на каруцата!
3 (7.5%)

Общ брой гласове: 40

dimkaraganchev

Абсолютно съм съгласен с това. Само мога да отбележа, че недозавиването го компенсирам с ръчната спирачка. Иска се малко тренировки и става лесно вкарването в пътя.
А за БВМ и Мерцедес достатъчно съм се нагледал на зимни изпълнения. При тях се иска повече майсторлък, но за съжаление, повечето собственици на въпросните марки явно не го притежават.

Alexi

повечето не притежават нови зимни гуми а не друго .. щото едни 17ки са по 350 лв ..

hotblooded

Цитат на: dimkaraganchev в 13 Януари 2013 18:51:44
Само мога да отбележа, че недозавиването го компенсирам с ръчната спирачка. Иска се малко тренировки и става лесно вкарването в пътя.

С ръчната завърташ задницата, но центъра на въртене при колите с предно е доста близо до предната ос доста е някъде около средата на предната ос - накратко, ако предницата ти бяга в насрещното и дръпнеш ръчната - задника ти се завърта  но ако си на двулентов път и насочиш предницата в твоята лента - задните ти гуми са в банкета или в канавката.

dimkaraganchev

Цитат на: Alexi в 13 Януари 2013 18:55:08
повечето не притежават нови зимни гуми а не друго .. щото едни 17ки са по 350 лв ..
Да, ама си имат 17-ки на дъртите кошници. :D

Pyrhel

Не стана големия въргал тука за FWD vs. RWD... Затова battle-ът ще бъде на 7ми септември на пистата >:D
Това беше само тийзър, очаквайте подробности в темата за събора!
(race)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Хвърлям ръкавицата на колегите със задно >:D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

То предложението ми заз капитан на FWD отбора си ти, така че... (rofl) Вземи да си избираш хора отсега... Още тийзъри :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Цитат на: dimkaraganchev в 13 Януари 2013 18:51:44
... А за БВМ и Мерцедес достатъчно съм се нагледал на зимни изпълнения. При тях се иска повече майсторлък, но за съжаление, повечето собственици на въпросните марки явно не го притежават.

Напълно съм съгласен, миналата година към февруари месец преваля един изненадващ снежец за 15 мин, който беше достатъчен да натрупа солидно количество сняг на пътя и да стане заледено. В рамките на 5 мин. видях един мерц скочил в драките, 1 мерц със смачкана лява предна страна, но в движение и май 1 БМВ, което също се беше челосало
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!