Ford Fiesta Mk6 (for sale)

Започната от B.Stoilov, 25 Януари 2013 19:44:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Има някаква схема с тия седалки, вече има 13 бида от новорегистрирани :). Съветът ми е да им теглиш майната...

whaaazp

Ако е от същите години, в повечето случаи стават без преправяне. До скоро имаше една ST150 в mobileto на части...

B.Stoilov

Ами аз съм задал max bid £150, така че ако го мине съм out. Той за втори път ги пуска тея седалки. Миналият път му предложих £200 и не се съгласи

B.Stoilov

Фиеста влезна в "бокса" вчера - за боядисване на преден капак, оправяне на задната броня след удара, поставянето на халогените и ключето за фаровете и това за радиото. За мое нещастие, не съм обърнал внимание, че трябват едни "скарички", в които се завинтват халогените  ??? . Днес са поръчани от МП - 57лв. В ebay са по 10 паунда едната + доставката и то става същото, но поне ще знам, че тези са ориджинал :D . Тъпото е, че нарочно изчаквах да дойде всичко, за да я вкарам и на един път да стане, ама сега ще си я взема утре другиден и после като дойдат скарите пак ще я вкарвам да довършват инсталацията  :'( :'( :'( :'(

А междувременно се чудя, дали да не сменя моя Parrot MKi9200 с ето този:
Parrot Asteroid Mini

От сегашния съм много доволен, но е вече на 3 години и ми се иска да го сменя.

B.Stoilov

"Грозна работа"  ;D :)) (rofl)

hitrata_lisi4ka

Може ли да ми кажеш какъв е акумулатора, като физически размери и ампераж?
Искам нещо русо, може и метла!

B.Stoilov

Тадааа. В петък с 300 зора и висене в МП от 13h-18h, си взех колата. Всичко, за което я бях вкарал го направиха, остана само декоративната капачка на предната броня да се боядиса, защото я бяха забравили в жабката  ??? :'( . И в прекрасния момент, в който си я взех реших да тествам дали всичко работи. Пуснах халогените - работят. Фарове (един диод от дневните беше изгорял, та отваряха фара) - работят. Задната броня оправена след удара. Цъкам аварийки и греда - задните мигачи не работят. Викам си сигурно са изгорели, защото от доста време им се каних да ги сменя, защото бяха избелели. Спирам на ОМВ по път за вкъщи и купувам 2 крушки. Спирам пред нас, свалям левия стоп, слагам крушката, тествам я и нищо  ??? ??? Междувременно забелязах, че и плафона в купето не светеше. Нещо не беше наред и с зумъра. Свиреше на затворена врата, а на отворена не. Звъня на пичовете, казаха, че сигурно някъде има прекъсване, разбрахме се да им я закарам днес. Междувременно паля колата събота сутринта за работа, цъкам реутанчетата на задния прозорец, че имаше скреж, поглеждам - не работят  :'( Викам си ОК, тогава чистачка. ДА ама и задната чистачка ЙОК!  :'( (rofl) Днес им я закарах - гледаха, умуваха и добре, че накрая дойде шефа, че да им каже, че да ги пита, дали са свързали някаква букса ли, какво беше, долу в краката. Та за 3мин. всичко проработи.

Ето и снимки:

1. Халогенчета

2. Боядисана пластмаса в цвета на колата (много много не се вижда)

3. Бронята, вече оправена

4. И един малък детайл, кой ще го забележи?

Та това е, сега чакам да дойде новото радио със CD, защото джойстика за радиото, който бях купил го пробваха и казаха, че не става на сегашното радио, за което аз много се очудих, защото съм виждал Фиести с такъв джойстик свързан с Pioneer радио.

bay_huy

Една буkса чудеса прави :D много готина е станала и халогените светат много добре

B.Stoilov

Здравейте колеги,
за мое съжаление след 4ри години заедно е време да се разделим вече с Фиестата. Продава се :'( :'(  Ужасно много спомени имам с нея. Ето снимки:

2004-та година, ноември месец, 159 000 км. В колата са вложени много пари и са добавени много екстри, и е обслужвана до ден днешен само в Мото Пфое. Цената е 4800лв. Възможен е коментар. За повече инфо на ЛС!

P.S- по-късно ще пусна подробна обява.

B.Stoilov

Bobi

Не знам дали си видял, но почти всички снимки от темата ти са изчезнали.

B.Stoilov

Фиестата бе продадена преди малко, моля за ключ на темата. Новата собственичка, ако реши ще направи нова тема. Споменал съм и за нас и нашите срещи, надявам се да идва, за да си я виждам ;) скоро инфо за новата :)