Подемници

Започната от Pyrhel, 04 Октомври 2011 01:24:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Тръгнал съм да си купувам подемник и все още избирам... То най-добрият вариант е двойно ножичните + малки ножички за освобождаване на колелата, ама там ценичката набъбва доста :( Затова като гледам ще се свия към двуколонните варианти. Тук обаче има нещо, което не мога да разбера - едните са с долна, другите с горна синхронизация.

Добре, в общия случай долната синхронизация вдига на по-високо, но има по-малка товароносимост, а с горната пръчка е обратното - по-голяма товароносимост, но по-малка височина на повдигане. Личното ми мнение е, че тия с горна синхронизация някак си по-стабилни изглеждат. Вероятно има и друга разлика, която не е толкова близко до акъла, някой? (help)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

нашата фирма предлага китайски подемници ,доста сервизи си накупиха и си работят мога да ти дам имейл да питаш за цена .

Pyrhel

Най-добре ако има сайт да го оставиш - хем ако някой друг търси ще се възползва. С какво се закрепват към земята - някакви основи, които са изляти с плочата или се набиват железа надолу, с анкери?
Ако си запознат - тоя профил, "синхронизацията", има ли обслужване някакво? Идеята ми е ако е с долна, мога ли да го вкопая в плочата?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

не знам нищо в подробности ,има колеги които се занимават само с това не е по моята част .. сайт има но на него ги няма подемниците ,има контактна форма .
rohe.bg

Vas

Ние в сервиза имаме 2 подемника
На единия вдигаме коли - вдига се около 30 см. само за да увиснат гумите
А на другия вдигаме джипове и коли - може да се вдига до тавана

Milcho

Цитат на: Pyrhel в 04 Октомври 2011 10:27:54Идеята ми е ако е с долна, мога ли да го вкопая в плочата?
Да, можеш.
Пример - двуколонни Nussbaum с долна синхронизация, като кабелa минава в пода (външно изглежда, че няма никаква връзка между колоните). Трябва освен тръбата, през която ще минава кабела, да се предвиди предварително и фундамент. Подемниците са с отделни електромотори във всяка колона.

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова