Миризма в купето приличаща на гума

Започната от androo, 24 Април 2014 10:06:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

androo

Здравейте, отдавна се каня да пиша за това, защото никъде не намирам коментари.

Значи особено лятно време като отворя колата, още със самото отваряне ме лъха миризма приличаща на такава от запалена гума. След малко вече не ми прави впечталение или защото свиквам, или защото миризмата намалява от вентилациата в купето. Особено осезамо е също като отворя багажника. Когато я купувах, си мислех че просто си мирише още на нова, а беше на 5 години. Стигнах до извода, че някои от гумените части в купето просто си миришат когато са затоплени. Установих, че когато помириша гумените уплътнения на вратите наистина имат миризма, но като че ли не е съвсем същата. Искам да питам дали и други със същия модел мондео МК3 имат същия проблем и как може да се оправи. Колата е фейслифт произведена август 2005, бензин 1.8.

Да поясня, че колата няма никакви доработки, като допълнителни шумоизолации, които биха могли да отделят тази миризма.

hotblooded

Да не си сложил някой евтини гумени стелки... един приятел така си осмърдя колата.

androo

Цитат на: hotblooded в 24 Април 2014 14:26:24
Да не си сложил някой евтини гумени стелки... един приятел така си осмърдя колата.

Не се бях сетил за стелките, ще проверя, но със сигурност не са евтини, пише форд на тях и май са си оригиналните, качествени излгеждат.