Впечатления от EBC Red/Yellow stuff накладки

Започната от Pyrhel, 07 Октомври 2013 02:41:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Никога не съм имал допир до червените или жълтите EBC-та, някой карал ли е с тях? Главно ме интересува при дълго пътуване и НЕизползване на спирачката при първото натискане как спира и колко време им трябва да загреят. И на каква кола съответно сте ги карали :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vanvan

Ако те интересува за Green Stuff, мога да дам мнение :)

Добри накладки, по-твърди са от стандартните. Според мен "важат" само в/у правилните дискове. Един приятел имаше такива на неговата (с нарязани дискове) и разликата преди VS след беше осезаема точно в спиране от висока скорост.

Pyrhel

Не, Green Stuff се дават за по-леки автомобили под 200 коня, искам твърди накладки, които да работят добре и при не много високи работни температури. Не ме интересуват дисковете, нека ги ядат. Засега ми се струва, че клоня към керамичките плочки на RedStuff.

vanvan

RedStuff ги дават най-доброто от всичко, което си е нормално за керамична основа. Вземи пробвай направо, няма да сгрешиш :)

Pyrhel

В средата са червените, след тях са жълтите и след това са оранжевите и сините EBC-та :)

Alexi

според мен слагай дискове от Фокус2 СТ не се занимавай с рейсинг накладки няма да усетиш особено подобрение в спирането .. като ти видях дисковете и джантите на събора - сериозно надхвърляш възможностите на спирачната система ( които не са малки ,300мм е диска на БМВ М3 до 2000г дето конете му са кажи речи х2 на мондеото .. )