Съвет за лупи.

Започната от lazarkk, 31 Юли 2012 23:46:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lazarkk

Реших да сложа качествени лупички, че с тези нещо непостигнах точния ефект който търсех. Сега се колебая между 2 модела, но немога да реша евентуално коиса по добри, някой ако се е сблъсквал с някой от тях и сподели мнение ще съм благодарен. Става дума за двата модела най-долу в страницата. Почти на една цена са, единствената разлика май е само размера им, по- принцип и двата трябва да се съберат във фара, въпроса е кой от тях?
http://www.bktuning.net/Projectors.html

viksata

http://fordbg.com/forum/index.php?topic=183.msg1170#msg1170

до колкото разбрах ще си по скоро разочарован от резултата....

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

lazarkk

Взех едни все пак, светят доста прилично бих казал, него очаквах. Единствения проблем е полирането на стъклата, доста е трудоемко. Ето и резултата от първия монтаж, следва повторно доизпипване на стаклата, защото има доста забележки по прозрачноста и драскотините, но и така е приличен резултата. Другия проблем се оказа, че лупата закрива габарита, някакви предложения къде мога да го изведа и с каква кружка евентуално за по добър дизайн. Ако сложа дневни светлини трябвали да имам и габарит или те могът да го заместват, как седят с това нещата, както и да попитам за дневните светлини, само отпред ли трябва да светят или и отзад габарита на стоповете трябва да свети?

Pyrhel

Трябва да свети само отпред. Габарит не е задължителен, щом на лупата си с биксенон, слагай диодни в съседния рефлектор и работата заспива :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Искам да попитам как стой въпросът с узаконяването на това чудо??? Все си мисля че г-н Полицай ще го изтълкува като "промяна по осветителната уредба..." и да няма лепенка "Спрян от движение. Нищо лично просто и да мен ми харесва как стоят ама....

п.п. Вместо БИ-ксенон може ли да се използва обикновена крушка Н1, или единичен ксенон Н1

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

К.Методиев

Цитат на: Иван Вълков в 23 Август 2012 21:41:15
Искам да попитам как стой въпросът с узаконяването на това чудо??? Все си мисля че г-н Полицай ще го изтълкува като "промяна по осветителната уредба..." и да няма лепенка "Спрян от движение. Нищо лично просто и да мен ми харесва как стоят ама....

п.п. Вместо БИ-ксенон може ли да се използва обикновена крушка Н1, или единичен ксенон Н1

Крушката в лупата е може да е обикновена H1 или ксенон пак H1, би-то им става с елелтромагнит който превключва една пластина вътре в лупата.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.