Фокус 1 TDDI - моята бричка

Започната от bel4o, 04 Март 2014 14:07:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bel4o

Ето я и моята бричка.

ihovahi

Супер изглежда колата. Дай малко обясния - от кога я имаш на колко километра е доволен ли си...  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

bel4o

Благодаря ти колега.Колата я купих преди 6 месеца понеже бях на зор трябваше да взема все някоя.На първо време се бях спрял на Сеат Алтеа пак дизел но собственика и беше на почивка и се налагаше да чакам около 2 седмици и така този фокус се озова в мен.Купих го на 142 300 км и до момента съм  му навъртял 2000км и нищо несъм пипал по нея.Учуди ме че двигателя е е учудващо тих в сравнение с ваг групата,но при по високи скорости сякаш шума вътре в купето е повече.Трябва да го обслужа мисля да му сменям ремъка,маслото филтрите проверка на спирачките и (съединителя но това е за друга тема)в какво състояние са но за сега си трая защото има вероятност да се прибера в България с колата и там би ми излезнало в пъти по евтино.Определено съм доволен от фокуса само дето няма някои благинки които на мен ми се искаше да има примерно подлакътник за водача и автопилот.

ihovahi

Тия благинки, които ти липсват можеш да си ги монтираш и сам. Тук има доста теми по монтаж на благинки, разрови се и ще видиш. А ако няма, смело пускай нова тема и да помагаме с каквото можем.

bel4o

За мое голямо съжаление изобщо ме няма в тая област.За подлакътника видях че има разни хубави на амстер такъв ако мога да намеря бих си го купил и монтирал но май адаптора за фейслифта се намира трудно,докато за останалото ще ми трябва някой друг да ми го направи затова и не пипам.

bel4o

малък ъпгрейд на фокуса от който съм много доволен :)

ihovahi

Значи работиш по колата все пак... не си писал скоро в темата. Много инересен подлакътник - и голяма блакинка. Само така  (fri)