Баварец и Фокус

Започната от Next, 08 Ноември 2011 15:37:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Next

БМВ Е46

големите баници 245/40 R17-->

Фокус

Bobi

Много хубави коли, колега! Можеш ли да дадеш малко инфо и за под капака ? >:D

Pyrhel

Twin Turbo V8 :P И на двете! ;D

Безаварийни и безпроблемни километри :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Next

Ами под капака са скромнички и двете.
Бмв-то е моето 318i 1.9 118кс. живот и здраве съм намислил да стане 328i  (evil) или замяна за 330d фейслифт още се двоумя.
Фокуса е на майка ми 1.6i 2004г. за сега се сменят на него само консумативи.
Бмв-то с 17ките трудно мърда дупето особено с тия 245 отзад, но пък с зимните 15ки си е направо М-ка хаха.
Харесват ми Форд Мондео с 2.2tdci но само това ме спира, че е с предно толкова непослушен мотор да е на предно предаване е направо грехота. Много са сгрешили от форд, че са премахнали задното си предаване. Явно още докато съм млад няма да си купя форд или каквато и да е кола с предно усещането е коренно различно дори било и тя да е лада.

Иван Вълков

Добре дошъл колега, много хубави коли имаш. Да те слушат дълго време.  (beer)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

Цитат на: Next в 09 Ноември 2011 13:39:05
Ами под капака са скромнички и двете.
Бмв-то е моето 318i 1.9 118кс. живот и здраве съм намислил да стане 328i  (evil) или замяна за 330d фейслифт още се двоумя.
Фокуса е на майка ми 1.6i 2004г. за сега се сменят на него само консумативи.
Бмв-то с 17ките трудно мърда дупето особено с тия 245 отзад, но пък с зимните 15ки си е направо М-ка хаха.
Харесват ми Форд Мондео с 2.2tdci но само това ме спира, че е с предно толкова непослушен мотор да е на предно предаване е направо грехота. Много са сгрешили от форд, че са премахнали задното си предаване. Явно още докато съм млад няма да си купя форд или каквато и да е кола с предно усещането е коренно различно дори било и тя да е лада.

има далеч по непослушни мотори на предно не мисли че 155 коня и 400 нютона са нещо кой знае какво ,понавървява ама има много мегдан нагоре за да се стигне до непослушност .. купето на Мк3 е доста помислено и стъпва много добре в завой ,много пъргаво се управлява ..