Система за домашно кино

Започната от Bobi, 08 Юни 2012 23:18:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Понеже не разбирам от аудио техника, бихте ли ми препоръчали каква система да си взема за вкъщи. Все още се чудя дали да е 2.1 или 5.1 компонентна, но май повече клоня към втората.  Не търся най-доброто, а нещо, което си струва. Цена: до 300 лв. Понеже съм фен на Филипс, ако намерите нещо от тази марка, цена няма да имате  (clap)

Alexi

понеже съм леко аудиофил и тая материя е много обширна ,с 2 думи за тия пари няма нищо сносно .. дали ще е 5.1 или 10.1 няма разлика - не свири .. става за гледане на филми горе долу ако не държиш да чуваш всичко което се плейва .. някакъв приемлив звук почва от около 1000 за 2.1 - тука е важно да се знае ,че за 5.1 ще ти трябва ресивър който декодира сигнала ,там качествените и те са сума .. инак ако просто мислиш да вземеш да дрънчи нещо там избери по външен вид нещо :)

Bobi

Мерси за включването, Алекси!  По-скоро ми трябва нещо, което да "дрънчи" . Ако тръгна да купувам система за 1 к лв, трябва да взема телевизор за 4 к.  :D . Може и само колонки да препоръчате, ресивър не ми трябва за телевизора, който имам.

Backstage

Значи Боби ако ти трябва за кино задължително вземи 5.1 По прицип Алекси е прав но има за около 300лв такива които не свирят чак толкова зле и все пак е по добре когато звука се чува от 5 места....наистина трябва ресийвър но може просто да поставиш колонките 2 по 2 отпред и отзад и пак е по добре от колкото с две( за кино) За тези пари ще отнесеш някой SAMSUNG вероятно или LG
Ако ще слушаш музика задължително взимаш 2 бокса и толкова. За тези пари ще е много по добре от към звук.имаше едно jamo за около 300 лв в техномаркет което скоро го чух и хич не беше лошо за тия пари.
има един  philips точно за 300 кинта ама не занм как е...http://www.technomarket.bg/products/09113124/philips-hts-3531-12
иначе ми е любопитно това как ще свири но е на 370 кинта
http://www.technomarket.bg/products/09109666/samsung-ht-d423h-en
Общо взето трябва да послушаш музика по магазините и ще избереш...но в този ценови диапазон общо взето се въртят LG и SAMSUNG
които са от абсолютно един клас...друг е въпроса че надали са правени в корея.Но ако видиш Корейско взимай го веднага   ;)

Bobi

Тая филипарка от първия линк изглежда добре. Музика няма да се слуша. Ще се гледа само ТВ и филми през USB или HDMI.

Backstage

Ми отиди да я чуеш може да не е лоша.А за гледане давай през HDMI най добре