Биалетки-Мондео МК3

Започната от supertorr, 01 Април 2012 11:55:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

supertorr

Дойде им времето на биалетките / или поне на предна дясна/
На пръв поглед нищо трудно, НО:
1. Метална или пластмасова / каквато е в момента/
2. Цени от 12-183,47лв- As metal, MOOG, Линдхофер и т.н.
3. Само нея да сменя или и другата предна, или всички

Споделете мнение за да вземе по-добро решение, а и други след мен (fri)

hotblooded

Смени си и двете. Цената - не е задължително по-скъпото да е по добро. прецени си по джоба

supertorr

Цитат на: hotblooded в 01 Април 2012 11:56:57
Смени си и двете. Цената - не е задължително по-скъпото да е по добро. прецени си по джоба

Ей нищо не каза по въпроса " железо" или " пластик"

Alexi

след фейса са пласмасови ,аз бих заложил на тях отново .. на колко км заминаха ? че моите са оригиналните ( както и всичко останало де )

supertorr

Цитат на: Alexi в 01 Април 2012 12:11:28
на колко км заминаха ? че моите са оригиналните ( както и всичко останало де )

Мойте също са оригиналните, а иначе на около 145000, но вече ги "търкалям" още 3000 и започнаха да хлопат почти всяка неравност

Иван Вълков

Ако ще си поръчваш на AS Metal в темата за магазините съм дал официалният доставчик и on-line магазин. Според мен не е важно толкова тялото на биалетката, колкото самите шарнирни връзки. Аз бих сложил метални.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

supertorr

Цитат на: Иван Вълков в 01 Април 2012 13:05:26
Ако ще си поръчваш на AS Metal в темата за магазините съм дал официалният доставчик и on-line магазин. Според мен не е важно толкова тялото на биалетката, колкото самите шарнирни връзки. Аз бих сложил метални.

10X

hotblooded

Цитат на: supertorr в 01 Април 2012 12:06:01
Ей нищо не каза по въпроса " железо" или " пластик"
Оригиналните пластмасови със със сигурност по-добри от железните еФтиджоси

Цитат на: Иван Вълков в 01 Април 2012 13:05:26
всъщност се разбива тефлона около сферичната част на шарнира. Понякога се чупи и самата биалетка, но е рядкост.

supertorr

Смених биалетките. Избрах Febi  за 60лв. двете. От металния тип са. Да видим колко ще изкарат.

zar

Ама то имало и метални ли вече?Сега научавам.спорем мен пластмасата си е по-добрия вариант защото найщмалкото е малко по-еластична от металната от което следва ,че металната ще е цялаама малко по-бързо ще изяде тефлоновите шарнирни съединения.Въпрос на преценка и на производител разбира се.
Marriage is "given" and "take".If you don't give it,she will take it anyway:)

Marlboro

Винаги е имало такива, преди фейса са метални, след него пластмасови.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

moni74

Цитат на: supertorr в 20 Април 2012 13:56:13
Смених биалетките. Избрах Febi  за 60лв. двете. От металния тип са. Да видим колко ще изкарат.

Вече си ги покара известно време, как се държат и има ли разлика с пластмасовите?

----------------------------

supertorr

Цитат на: moni74 в 01 Януари 2013 17:07:49
Вече си ги покара известно време, как се държат и има ли разлика с пластмасовите?
20к са до момента- разлика каква да има- не са разтропали, дано поне още 30-40к да изкарат

Pyrhel

Като виден форумен археолог ще изкопая старата тема :D
От не-оригиналните има ли пластмасови? Мисля един хубав ден като се наложи, да слагам като фабричните. Всъщност, каква е целта на пластмасовата биалетка? Освен, че е по-евтина за изработка - дали има друго?
Илияне, фебитата държат ли се още?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

по лека е ,има неоригинални пласмасови да  .. ама ти скоро няма да допреш до тях ,то моите са още оригиналните и са ок

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 22 Юли 2013 20:08:59
Като виден форумен археолог ще изкопая старата тема :D
От не-оригиналните има ли пластмасови? Мисля един хубав ден като се наложи, да слагам като фабричните. Всъщност, каква е целта на пластмасовата биалетка? Освен, че е по-евтина за изработка - дали има друго?
Илияне, фебитата държат ли се още?
Фебитата държат. За оригинални незнам дали си заслужава 10 пъти по-висока цена?
Разлика между пластмасова и метална няма- всичко е свързано с производството им.

Pyrhel

Цената дори е над 10 пъти... FINIS на оригинална пластмасова: 1219697, цена: 146.27 лева... (nut) И това е цената за една!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 22 Юли 2013 21:03:54
Цената дори е над 10 пъти... FINIS на оригинална пластмасова: 1219697, цена: 146.27 лева... (nut) И това е цената за една!
Е намалили са ги 0т 183лв на 147лв  (rofl)

Alexi

все пак изкарват по 200к оригиналните :)