Стъпало Lanzar VIBE 416

Започната от zliqiliq, 01 Юни 2012 22:27:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zliqiliq

Здрасти колеги.От месец два реших да си взема малко музика.Някой чувал ли е за тази марка Lanzar и конкретния усилвател, че си го намерих според мен изгодно.И също така ако някой от форума има някаква музика може да оферира. :-*

lazarkk

Кажи какво искаш (само за туба, само за говорители или и двете?) и какви финанси си решил да инвестираш, и ще дадем насоки. За тази марка съм чувал, главно за говорители и нямам лоши отзиви като цяло, за усилватели предполагам, че отново ще са добри.

zliqiliq

Ами при положение че взема усилвателя мисля да търся само говорители, и касата сам да си я правя.Само за говорителя мисля да е някой евтеняк,че и без това жената само ми се кара че надувам музиката :)) , а и не ми се дават над 100 кинта за говорител(че и по-малко).

lazarkk

Цитат на: zliqiliq в 01 Юни 2012 23:39:06
Ами при положение че взема усилвателя мисля да търся само говорители, и касата сам да си я правя.Само за говорителя мисля да е някой евтеняк,че и без това жената само ми се кара че надувам музиката :)) , а и не ми се дават над 100 кинта за говорител(че и по-малко).

Според мен виж горе долу какви говорители ще слагаш, и тогава мисли за усилвател, защото ако вземеш слаби говорители, колкото и да ги пазиш, няма да успееш (казвам ти от богат личен опит). По добре си вземи хубави говорители с по евтин усилвател, отколкото обратното. А този усилвател като гледам ще е около 60A, така, че може да помислиш и за един конензатор, ако ще му даваш жега до дупка.

zliqiliq

За говорители се двуумя.Мисля за сони експлоуд или бошмен.Братовчеда има бошмен и свири доволно.Няма кинти за херц,пайнер или граунд зиро.Въпреки че пайнер не ми харесват много много как свирят.Аз харесвам много плътен и нисък разтърсващ бас(както повечето хора предполагам).За това по-скоро клоня към бошмена.Пиша като идиот ама ме мързи да сменям режима на клавиатурата :D

lazarkk

За сони забрави под каквато и да била форма. Но за този усилвател ще ти трябват стабилни говорители... За туба лесно ще намериш, но за 125W RMS трудно ще намери... А едвали ще сложиш 2х10" + туба 12". За това дето неискаш да е много силно, доста се изхвърляш с този усилвател според мен.

zliqiliq

http://prodavalnik.com/bas-kasa-12-ka-ss-stapalo-i6260155
Говорителя е някакъв смотан май ама трябва да я чуя.Без пари е тая оферта.