Focus 1.6 100 HP

Започната от KILLAP, 02 Март 2012 16:07:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

KILLAP

Т.к. се появи и този алтернативен форум и аз от време на време му хвърлям по едно око, а и пиша по нещо... смятам, че е коректно да си прасна една снимка и в този раздел. Това горе е колата. Вече 8 месеца я карам - за класа си смятам, че е на ниво.. а и за парите си де  (happy) ... Все пак сам съм си я избирал... определящ беше цветът и джантите хаха.

KILLAP

... и едно леко допълнение. Т.к. колата не се предлагаше с USB вход , но поне има AUX , се наложи да й купя едно такова

хем ти е в джоба като си по улицата или на фитнес... после дискотеката продължава и в колата  (happy)

Дано скоро престанат да предлагат колите с CD player-и. Мисля че ерата на тези пластмаси отмина  (fri)

Marlboro

Брей! Лъскаво, новичко и хубаво фокусче.  ;) 
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Чебурашка

Супер цвят на хубав фокус,почти същия като моя е,но е доста по-нов  :o

Alexi

като гледам снимката и снимачната техника е на ниво  ^-^ а машинката е добра ,тоя цвят и отива

petermitkov

Много харесвам точно тези джанти - много добре и стоят на колата.
sapienti sat

tha22don

Този цвят ми е любим за Фокус! Да те слуша и безаварийно да си го караш  (fe)

pantata

И колата и снимката са готини, само забелязвам акита по капака и шофьорската врата :D

KILLAP

:D а уее.. вчера докато чаках в едно задръстване реших да пробвам за първи път за почти година VOICE командването. Някой може ли да ми каже дали го е използвал за нещо смислено - не за ебавка. Разбрахме се с мадамата, имам почти отличен английски.. та езиковата бариера падна веднага. Но??? Всички неща, които ми изброи, че мога да командвам ги оправям с копчетата за части от секундата. Не знам какъв е смисълът на тази екстра. Аз и на телефона не си я ползвам. Поне за мен влиза в списъка на безумия, за които си плащаш, а не използваш поради безсмислието им / липсата на качество-цена като например фотоапарат в GSM апарат. Но все пак беше забавно да си поговорим  (happy)

Alexi

мда това е част от излишните екстри които никога не ползва човек .. аз наблюдавах с изумление как собственик на БМВ 2 мин разцъква из менюто на колата за да намери откъде да си избере човека когото иска да набере по ГСМ си който е свързал с колата :)) а ако просто извади телефона от джоба си ще го избере за около 5 сек ..