Дайте акъл къде да сложа GPS антената

Започната от Pyrhel, 05 Януари 2012 03:31:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Трябва да туря една GPS антена в колата и сега мисля къде да я набутам... Корпусът на антената е магнит, може да се лепи, но закрепването като цяло не е проблем, ще го лепна, но не искам да стърчи по таблото отпред.

Единият вариант, който ми хрумна е да я прекарам до вътрешното огледало за задно виждане и да я залепя за стъклото до него и няма да се вижда особено. Втори вариант е да я изкарам до някое от външните огледала и да я сложа в него :D И третият, на който съм се спрял е да я скрия в страничната предна колонка - отстрани на челното стъкло. Хем в краищата на предното стъкло няма реотани, няма да се вижда, а и най-културно изглежда като че ли.

Дайде идея вие, ако ви хрумва нещо?

Ето я антената:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

По-принцип тези антени се връзват за централните въздуховоди(под таблото разбира се) и си ловят без никякъв проблем! Аз там съм вързал 2!  (thup)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

както каза адаша сложи я зад жабката или някъде в таблото ще си работи без проблем ,а и винаги можеш да я изместиш

Bobi

Сваляте таблото ,за да набутате това ?  ???

Alexi

до вътрешността на таблото има достъп от много места без да се сваля ...

Alexander

Като махнеш, радиото има свободен достъп до въздуховодите(поне при мен) 
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

momo76

Ако таблото има плътен метал под пластмасата няма да лови добре сигнал - особенно при лошо време (мъгла, дъжд, снеговалеж). Има комбинирани антени GPS и радио, които се слагат на мястото на оригиналната антена.

shaft

Във предната фирма на камионите ги слагахме зад жабката. Без проблем си ловят идеално и там. :)

Поздрави

Поредният чешки "боклук", който не става за нищо друго... освен за возене, каране, товарене и малко умерен спорт!

freon

моята е под кората на тавана през предната колонка си вдигаш кабела има доста място и я лепваш за ламарината на покрива дори съм подложил парцал между кората и самия приемник за подпора да не се отлепи през някоя дупка година и половина съм вече така и няма разкачане или загуба на сателити при никакви условия а и не се вижда и не пречи на нищо

hotblooded

Ако не ти е проблем окабеляването - скрии я под кората на задното стъкло !?!

jovani68

Най-добре е зад огледалото за задно виждане (както ми е на пунтото) а може и над поставката за очила на тавана на мондито.

hotblooded

Цитат на: jovani68 в 18 Април 2012 12:47:21
Най-добре е зад огледалото за задно виждане (както ми е на пунтото) а може и над поставката за очила на тавана на мондито.
Той е с отопляемо предно стъкло и нишките на нагревателя стават екран :)

Alexi

не пречи ,аз ползвам китайски ГПС бачка си на стойка за предното стъкло