Цени на обслужване в MotoPfohe Англия

Започната от naix, 29 Декември 2025 14:37:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naix

Добър ден колеги,днес се връщам от MotoPfohe да поразпитам малко за цени и останах впечатлен(лошо впечатлен).За смяна на масло на скоростна кутия ми обявиха цена от 305£ за което се съгласих утре ще го сменят.Само за справка на мерцедеса (5г троник) си сменях сам маслото кит-а 7л масло с филтър,гарнитура и буксата ми излезе около 120£ и още 10 платих за щеката.При запитаване на цена колко ще струва агренажа с водна помпа ми казаха 2200£ приблизително 5000лв на което просто не можах да се здържа и се изсмях.Консултанта и на него му стана смешно и ми направи остъпка 500£ така цената стана 1700£ цена на която се усмихнах и приключихме темата.Утре отивам за смяна на масло на скоростна кутия само.
Ценоразпис

ivchotr

naix

Туко що ми звъннаха и ми съобщиха ,че кутията била запечатана и масло не се сменяло.Също така ми казаха за ремъка само смяната цяла да бъде вече 780£ което вече да кажем е нормална цена.Били се объркали мислели ,че колата е била с мокър ремък а тя не е сега остава да намеря сервиз който да смени маслото на кутията или пак ще се гледат клипове и ще си го сменям сам.