Спрей с хром ефект

Започната от Pyrhel, 29 Март 2012 16:47:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Продават разни хром спрейчета в Бриколажа, ама ставали само за вътрешно ползване - рамки на картини и таива работи. Някой виждал ли е за външно? Искам да си пръсна капачките на централните отвори на джантите, че са станали ужасни :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

road runner

Брат ,доколкото знам този спрей не става за нищо освен да седи на рафта :)

petermitkov

Подкрепям РоудРънера.
sapienti sat

mirohristov

В една фирма която се занимаваше с поцинковане ползваха такъв спрей /от Бриколажа/ за местата където няма покритие . Но пак казвам - за поцинковане!
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

tropper

Цитат на: mirohristov в 29 Март 2012 21:12:57
В една фирма която се занимаваше с поцинковане ползваха такъв спрей /от Бриколажа/ за местата където няма покритие . Но пак казвам - за поцинковане!
Не съм запознат с "качествата" на въпросния спрей, но ми се струва че по тоя начин шмекеруват. Има много голяма разлика между антикорозионното действие на една поцинкована повърхност и на една пасивирана с боя. Там където са пръскали със спрея ще ръждяса първо  :P Освен ако, разбира се, спреят не е някакъв специален за "поцинковане" в мобилни условия, ма тогава би трябвало да е доста скъп.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

няма да станат хубави ,те отгоре имат нещо като лак оригиналните .. дебни нови на търг в ибей